Resim Upload sitesine başka siteden resim yüklemek (pratik?)

Shadow`

Asistan
Reaksiyon puanı
2
İyi günler. Benim bahsedeceğim şey bir sorun değil de fark ettiğim bir şey. 1 sene önce şans eseri keşfetmiştim. O zamanlarda, en azından yüklediğim sitelerde, başka sitelerdeki resimlerin URL'lerini direk yapıştırıp upload edemiyorduk.
Bunu ben mi keşfettim herkes mi biliyor karar veremedim:biggrin:

1: Herhangi bir resmin Url'u kopyalanır
2: Resim upload sitesine girilip Gözat'a basılır
3: Dosya adının yazıldığı yere Url yapıştırılıp Aç denir ve resim upload olur.

Benim aslında burda anlamak istediğim bu olayın işleyişi. Url'u kopyalayınca resim zaten Temp klasöründe bulunabileceği için yine PC'den mi upload yapmış oluyoruz? Peki uploaddan önce geçmişi silsek?
Aç'a basınca belli bir bekleme süresi oluyor o arada resim bir yere(nereye?) inip upload edilip siliniyor mu :) buna belki alternatifler getirilebilir ama ben doğrusunu öğrenmek istedim:closedeyes: cevaplar için şimdiden teşekkür

Reaksiyon puanı
2,148
Onu ben de yapıyordum :) Bilgisayarına iniyor ve oradan upload ediliyor.

Shadow`

Asistan
Reaksiyon puanı
2
bunu tahminen mi söyledin? bilgisayara indiğini kanıtlayabilir misin :) çünkü ben de varsayımlar oluşturdum ama kanıtlayamıyorum ^^

Reaksiyon puanı
2,148
imgur.com'u aç, computer'i seç oraya yapıştır linki, biraz beklediğini göreceksin orada indirme olur. Daha sonra tekrar computer'e bas, kendini temporary internet files klasörünün içinde bulacaksın.

Reaksiyon puanı
2,148
Zaten direk internet üzerinden yüklemek istiyorsanız web seçeneği de var artık resim upload sitelerinde.

LeaveNhA

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Abi yazıyodum cahil cahil, sorunun içinde cevabı buldum inanır mısınız... :D

galiba yazdığınız dizin bir protokolse önce dosyaya erişimi size istemci tarafında yaptırıyor, sonra sunucuya bu dosyanın dizin yolunu gönderiyor... :D