Resident Evil 6'da Cutscene'ler 4 saatin üstünde

suylateng

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bizleri oyun değil film bekliyor!

Resident Evil 6'la ilgili yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Son olarak The British Board of Film Classification (BBFC), Resident Evil 6'da 4 saatten fazla Cutscene olduğunu onayladı. Yapımdaki Cutscene'ler BBFC'ye göre toplamda 4 saat 15 dakikalık süreye sahip.

15.jpg

Uzun zamandır geliştirme aşamasında olan yapım, 2 Ekim'de PC, X360 ve PS3 için piyasaya sürülecek. Oyunla ilgili olarak bazı eleştirmenler, seriyi bir adım öteye götüreceğini söylüyor. MT Framework ile hazırlanan oyunun müziklerinde Akihiko Narita'nın imzası bulunuyor.

MK

pinkbu88le

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
resident evil damnation sanırım blueray üzerinden çıkacagını söylüyorlardı wesker ın klonu vardı chris leon ve ashley vardı dedikodulara göre kadro bu sekildeydi...

Trickster

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Resident Evil 5 ve Resident Evil Racoon City'den sonra artık başarılı bir oyun ortaya koymak zorundalar..
Uzun Cutsceneleri severim, MGS'ye tapma sebebimdir..
umarım senaryoya güzel yedirilmiş videolar izleriz..

kpln04

Profesör
Reaksiyon puanı
2
filmi yapılsın da oyunu önemli değil

pinkbu88le

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
filmler senaryoya bagımlı degilller o yüzden nefret ettim...darkside crocnicles ,zero, remake den sonra resi:5 tam bir hayal kırıklıgı olmuştu zaten ...

LoSt61

Asistan
Reaksiyon puanı
0
en son resident evil 4 oynadım o gerilim dolu oyunda film girdi mi insan rahatlıyordu :) film olması iyi