Resident Evil 6 - Serinin Son Devam Filmi Gelecek Mi?

MerveOzgur

Doçent
Reaksiyon puanı
7
RESIDENT EVIL 6 - SERİNİN SON DEVAM FİLMİ GELECEK Mİ ?

residentevilposter.jpg

Merhaba arkadaşlar, bilim kurgu sevenlerin içerisinde mutlaka 'Resident Evil' Serisini takip edenler vardır .

Film izleyenlerin bildiği gibi ;

- 2002 Yılında Ölümcül Deney
- 2004 Yılında Ölümcül Deney : Kıyamet
- 2007 Yılında Ölümcül Deney : İnsanlığın Sonu
- 2010 Yılında Ölümcül Deney : Ölümden Sonra
- 2012 Yılında Ölümcül Deney : İntikam ( Misilleme ) Filmiyle 5 serilik bir film halini aldı .

Film tüm dünyada kayda değer bir izleyici kitlesi oluşturdu, aldığı gişe hasılatları beklentileri karşıladı .
Filmin serisi ile ilgili birçok eleştiride yapıldı, örneğin; 2. Filmi çok iyi bulurken 3. Filmde düşüşler yaşandığını söyleyen sinema eleştirmenleri ve izleyiciler oldu.

Bende ilk filmden bu yana seriyi takip eden bir izleyiciyim ve serinin 5. film finalinde hep devam filmi geleceğini düşündüren bir final olduğunu düşünüyordum.
Aklıma geldi araştırdım biraz 6. film gelecekmi diye.

Sinema dünyasında verilen bilgilere bakılınca 6. film serinin son filmi olarak gelecekmiş ve filmin vizyon tarihi 2014 olarak belirlenmiş .

Belli başlı bilgiler ise şöyle ;

The Red Queen insan ırkını kökünden yok edecek bir planın peşindedir ve Alice, Jill, Claire, Leon, Ada ve Wesker bu tehlikeyi önleyebilmek için acil bir şekilde The Hive'a ulaşmak zorundadır.
Sinema tarihinin uzun soluklu serilerinden Resident Evil'ın son devam filmi olan yapımın yönetmen koltuğunda bir kez daha Paul W.S. Anderson'ı görüyoruz.
Oyuncu kadrosundan açıklanan tek isim ise Milla Jovovich oldu.

Umarım beklendiğine değen bir final yapımı olur ve bekleyen tüm takipçilerini memnun eder.

Bu konu altında film serisi adına eleştirileriniz varsa ve yazdıklarımın dışında bilgileriniz mevcutsa lütfen yazınız bizde bilgi sahibi olalım.

Theurer

Doçent
Reaksiyon puanı
2
bu hatunu ilk 5. elemente gördüm o günden beri hastasıyım. 5. 6. yı bırak dizi olsa da izlerim :)

MerveOzgur

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Bende merakla bekliyorum bakalım son filmin adınıda 5. filmin finaline bakınca Zombilerin İntikamı olarak düşünüyorum :D

seyhmus21

Profesör
Reaksiyon puanı
255
Film olarak bitsede dizi olarak devam eder

Ölümcül Deney:Alice'in yolu:thumbup:

Mateist

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
238
6. filmi sabırsızlıkla beklemedeyim millayı izlemekten sıkılmam :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
hala bekliyoruz :) bu sene gösterime girmez büyük ihtimalle fısıltısı bile yok henüz :(

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Resident Evil 6'daki karakterler belli oldu:Alice,Claire,Chris,Wesker,Red Queen,Jill,Ada ve Leon.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
2016 da çıkcakmış 6. film valla öle diyolar 2 sene daha sıkalım dişimizi