Resident Evil 5 PC

The Dark Knight

Profesör
Reaksiyon puanı
77

Hayatınız çok mu sıkıcı? Korkamıyor musunuz? O zaman birde Resident Evil serisini deneyin.

Resident Evil adı, korku ve aksiyon sevenler için çok özeldir. Japonca adıyla Biohazard, Playstation 1 konsolunun daha emekleme aşamasında piyasaya çıkmıştı. O zamanlar bu kadar popüler olmayan yapım, çok geçmeden oyun sevenler tarafından fark edilmişti. Herhalde hiç kimse, onun ilerleyen zamanlarda bu kadar popüler olacağını tahmin edemezdi.
resident_evil11253904740.jpg

Herşeyin suçlusu bu oyun
Yapım o kadar sevildi ki, aynı oyun neredeyse her platforma uyarlandı. Capcom 90'ların sonunu üç Resident Evil oyunuyla kapattı. Bu serinin bu kadar beğenilmesinin en büyük nedeni, yaratıcı konusu ve gerilimi bol ortamıydı. RE1'de oyuncular Umbrella şirketinin yarattığı T-Virusü yüzünden zombiye dönüşen insanlarla dolu bir şehirde hayata kalmaya çalışıyorlardı.​
post-285665-11614167671253905492.jpg

Zamanın grafiklerine göre zombiler bayağı ürkütücydü

Devamını buradan okuyabilirsiniz

Rapchy

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
119
Güzel oyun kurgu müthiş grafikler çok iyi ama zor :)

vetera

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar ben bu oyunu kurdum ama tam oyuna başlarken kayıt yapmamızı istiyor.Bunun bi çözümü varmı varsa yardımcı olun lütfen...

sdelta

Profesör
Reaksiyon puanı
145
Aksine bence kontrolleri iğrenç. O yüzden oynamıyorum.

Rac10

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Arkadaşlar ben bu oyunu kurdum ama tam oyuna başlarken kayıt yapmamızı istiyor.Bunun bi çözümü varmı varsa yardımcı olun lütfen...

İnternet bağlantını kes oyuna öyle başla bir daha sormaz.

yuzibu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Oyun zor ya daha ilk bölümde üstüme yürüyen zombiler geldikçe geliyor,bitmicek gibi :D

Vetera arkadaşım oyunu oynamak için bu kayıt gerekli değil ama oyun kayıtları almak için gerkli..Games For WindowsLive dan ücretsiz bir üyelik alman gerekiyor.Bunu oyun içindende alabilirsin ve tavsiyem bu üyeliği silmememn..Çünkü çoğu oyun artık böyle çıkıyor..

darbecix

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bukdar aptal oyun olamaz berbat kamera açılarıı kötü ötesi kontroller de çok kötü oynadıktan sonra 10 dk sonra sildiğim ender oyunlardan biri tam birhayal kırıklığı ;)

hellmarch

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Acilen özüne dönmeli. Korkamadık oyun boyunca yahu. Co-Op'ı bile sıktı.

TBM

Dekan
Reaksiyon puanı
358
bence güzel bi oyun,hilelerde sağolsun,volkanın içindeki yerde takıldım uyuz oldum

onaryo

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Video inceleme bekliyoduk ama..:confused1::yes:

masuk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bukdar aptal oyun olamaz berbat kamera açılarıı kötü ötesi kontroller de çok kötü oynadıktan sonra 10 dk sonra sildiğim ender oyunlardan biri tam birhayal kırıklığı ;)
aynen katiliyorum oyunu indirip kurdum 5 dk qeçmeden direk kaldirdim. ben hiç beqenmedim. kontrolleri çok saçma.

BuzzKnight

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Kendi özüne dönse daha güzel olucak.Ne günlerdi Play Statin 1 de ilk 3 seriyi oynamak korkuyu gerilimi iliklere kadar hissedip bulmacaları çözmek.

murtican

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ps3 de oynayıp bitirdim keşke ilk oyunlar gibi özüne dönse bol aksiyon var ama bol korkuda olsa tadından yenmez bence

rozabay

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Genel olarak iyi grafikler var. Gerisini bilmem tam olarak oynamadım :)

sdelta

Profesör
Reaksiyon puanı
145

Bence de kamera açıları rezalet, oynanabilirlik ve kontroller gerçekten çok çok kötü.

Oyun güzel ama kamera açıları özellikle oynanmaz hale getiriyor. Niye böyle yapmışlar anlam veremedim.