Replika Samsung Galaxy Note 3 - MTK6592 -5.7 INC - Orjinale en yakın cihaz hakkında t

S

SDN Okuru

SDN Okuru
istanbuldaysan sana orjinalini aratmayacak 2 telefon önerebilirim. (kendim kullanıyorum duyma değil yani) s5 replika ve note3 6592 bu ikisi orjinalini sana aratmayacak. sana aracı olurum alman için sağlam biryer istersen...
arkadaşım bana yardımcı olur musun?
İstanbuldan elden alabilirim. Siz hangi satıcıdan aldınız.

shenerrr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
note 3 replika 'malesef service home durdu' hatası çözümünü bilen varmı :(

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadasım bana note 3 mtk 6592 lazım cevap yazarsan iletişim bilgilerimi yazarım. fiyat konusundai se 450 tl yi aşmıyorsa anlaşabiliriz :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bence orjinallerin fiyatının ucuzlatılması bu işe çözüm olabilir orjinal bir note 3 fiyatı 1700 tl civarında o paraya adam şahin marka araba satıyor ve note 3 le takas olur diyor bu kadar pahalı olmamalı bece orjinaller devlet vergiyi düşürürse üzerinde özel tüketim vergisini biraz daha uygun olabilir.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bu sorun Benim de başıma gelmişti çözümü çok basit: uygulamalar/çalışan uygulamalar/service home= sonlandır!

Arkadaşlar replika/çakma/birebir bütün cihazlara en başından beri karşıydım. Ancak yaklaşık dört aydır Note3 5.7" MTK6582 kullanıyorum. Denemek için satın almıştım. Şimdiyse elimden düşmüyor. Parmak ısısına duyarlı hassas ekranından tutun da, el/göz sensörlerine varana kadar her şeyiyle mükemmel ötesi çalışıyor. Yalnızca kalemi dandik bir metalden yapılmış ama kalem menüsü de sorunsuz. Bataryasını orjinal Samsung ile değiştirdim, yine orjinal flipcover kılıfı kullanıyorum. Görüntülü görüşme, Whatsapp, Facebook, Skype, tüm Office programları vs. tüm beklentilerinizi eksiksiz yerine getiriyor. Bu arada uzun bir araştırma ve kendi testlerimden sonra MTK 6582'nin 6589'dan daha hızlı çalıştığı sonucuna vararak bu cihazı tercih ettim. Sırf adı Replika diye bu cihazlardan uzak duran arkadaşlar hiç şüphe etmesinler. Tabi ki bu bir Handikap meselesi, Bana iyi cihaz denk geldi diye tüm replikalar iyidir de demek istemiyorum. Ancak 1000 Türk Lirası ve üzeri tüm cihazlar için soygun demekten de kendimi alamıyorum. Para kolay kazanılmıyor arkadaşlar, orjinal ürün alalım derken elimizi vicdanımıza koyuyoruz da bu meblâları Bizden talep edenler neden vicdan muhasebesinde değil? Satıcıyla eğri oturup doğru konuşun, zaten bir sorunu varsa bir hafta içinde cihaz belli eder kendini. Kaldı ki bir kaç tuş ile imei'sini bile kendiniz değiştirebiliyorsunuz. Açıkçası Ben imei sorunu yaşamadığım halde, kendi Orjinal Xperia'mın imei'sini yazdım. Bu yüzden hiç düşünmeyin derim. Ayrıca Biz Replika kullanıcılarının çoğaldığını gören şirketler zamanla Orjinal ürünlerin fiyatlarında indirime gideceklerdir. Dediğim gibi sıkıntı yok, hiç bir şey kaybetmezsiniz...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
güzel ve güçlü bir telefon bence al film de izlersin oyunda oynarsın ben aldım memnunum

Violineys

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Benim ilk androidli telefonum replika note3.Hala kullanmaktayım çok memnunum orjinal note3ler bile takılıyor.Ses ve kamerasıda çok iyi hatta kamerasında panoromik çekim özelliği bile var video kaliteside iyi derecede göz sensörleri eklenmiş bazı samsung app uygulamaları var kalemi dahi güzel bir şekilde çalışıyor.
thumbup1.gif

Yalnız bu replika ürünler ilk geldiklerinde bataryaları ölü oluyor bazen biraz idare edip batarya değiştiriyorsunuz bazende telefon açılmıyor bu yüzden batarya değiştiriyorsunuz.Replika ürün alındığında en az bi 25-30 tl de batarya değiştirmeye gidiyor.Bataryamı değiştirdim kullanıyorum çook memnunum.Oyunları çatır çatır açıyom internette harikulade takılıom. Gören hayran kalıyo
biggrin.gif
thumbup1.gif

--konu dışı olabilir ama OPPO gibi süper telefonlar üreten çin markalı gerizekalımısınız ? Türkiye'ye bi gel hele paranın dibine vurursun SAMSUNG &APPLE gibi markaları yerde süründürürsün gel ya en azından ben alırım --
4.gif
4.gif

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kardeş replika no 3 yada iphone lazım ulaşabilir misin 5076158721 güvenilir sağlam bişey istiyorum

S

SDN Okuru

SDN Okuru
replika telefon alıcam ne almalıyım sitedenmi?? yoksa satıcıdanmı:clap:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar lüütfen yardımcı olun rServicesHome durdu diyo ne yapmalıyım