Vieenx
Asistan
beyler hero alcamda karar veremedim sizce hangisi (başka önerilerede açığım)
Lee Sin veya Graves almanı öneririm. Rengar main herom ama şuanki alt koridor metası yüzünden pek bi iş yapamıyor. o yüzden lee veya graves al derim.
Lee late'de düşüyor mu? Kusura bakmayında Adam bi Tank leesin olsun 3-9-2 gitmesine rağmen adam oyunda hayvan gibi iş yapıyor.Rengar iyidir. Late' de tek işin Ulti basıp ADC teklemek. Early' de gang olarak Lee Sin daha iyi olsada late game de düşüyor.
Ayrıca adc korunmasını ve saklanmasını biliyorsa ve rengar kasamamışsa hiçbir şey yapamaz onu söyleyim size.Rengar iyidir. Late' de tek işin Ulti basıp ADC teklemek. Early' de gang olarak Lee Sin daha iyi olsada late game de düşüyor.
Rengar iyidir. Late' de tek işin Ulti basıp ADC teklemek. Early' de gang olarak Lee Sin daha iyi olsada late game de düşüyor.
Yani kısaca Oyun kazanmak için = Lee Sin
Eğlenmek için = Rengar
120k veya 140k Tam emin değilim ama o civarlarda Rengarım var ve Rengarla kazanamıyorum. Kazanmak için kha mainlemeye başladım zaten .belki ama rengar da kazandırır diyorum ben
Lee late'de düşüyor mu? Kusura bakmayında Adam bi Tank leesin olsun 3-9-2 gitmesine rağmen adam oyunda hayvan gibi iş yapıyor.
kha rengara karşı iyi ya normalde ct olarak gösteriliyo120k veya 140k Tam emin değilim ama o civarlarda Rengarım var ve Rengarla kazanamıyorum. Kazanmak için kha mainlemeye başladım zaten .
Rengarda khanın ct si olarak gözüküyorkha rengara karşı iyi ya normalde ct olarak gösteriliyo
garipRengarda khanın ct si olarak gözüküyor![]()