Rektör Bey'in ilginç masraf listesi

BacKDooR

Asistan
Reaksiyon puanı
0
http://forum.shiftdelete.net/cankaya-gecekondu-mu-olmus-t10859.0.html
"Önemli olan bu da değil, bundan önce sürekli böyle yapılıyor olmasını kimse konuşmadı. Oysa bu eğer suçsa hepsi suçlu, değilse hepsiz suçsuz olmalı. Zavallı millet ne çabuk alışıyor. Bir zamanların gündemi ceylan derisi koltuklar, 500 milyarlık kurşun geçirmez arabalar ne çabuk unutuldu."

Yanlışlıkla gödere bastım, daha çok link var verecek sürekli "eskiler de yapıyordu" dediğin.
Özellikle sonuncusu çok hoştu da konuyu düşünüyorum bulunca vereceğim.

Turab Garip

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
181
Backdoor, "eskiler de yapıyordu"nun öncesinde ne yazıyor? "Suçsa hepsi suçlu". Yani niyet kötü olduğu için diğerlerinin suçu örtbas edilerek sadece belirli kişilere yükleniyor. Acaba neden bütün yazımı yapıştırmadın da sadece bir kaç satır aldın? Bak senin alıntı yapmaktan çekindiğin yazımın bir bölümünde tam olarak ne yazmışım: "AKP'de 8 gün için 24 milyar maaş alanlar oldu. Kim bilir başka ne kadar paraları içlediler. Ama yazık olan bunun bir çıkar savaşı olması. Yani bu dönemde başka partiden aynı maaşı alanlar göz ardı edildi."
Şimdi "adalet"ten kastım nedir anladın mı? Artık lütfen konuya dön.

Bu rektörün yaptığı harcamalara ait faturalar fişler belgelenmiş sen hala "gazete haberine bakıp yargılıyorsunuz" demişsin. :) Sonra konuyla ilgili diğer sorularıma da cevap vermemişsin.

patrick

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
19
BacKDooR neyin savaşını veriyorsun?.. elmacik'in da dediği gibi faturalar var, habere(kanal 7'ye) takılıp kalmışsın...

bu rektörün cezasını buldum... o kadın pedini takıp uçuracaksın uzaklara doğru :) nasıl bi gider arkadaşım bu ya tööoovvbe tööovvbeee :P

BacKDooR

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Elmacik; yazdığın ortada akp iç etti başkası da etti onu görmüyorlar diyorsun daha ne demen gerekiyor.

Patrick; konuyu okumadan yazmışsın, Van üniversitesi rektörü içinde fatura çıkardılar ne oldu sonuç? Alemsiniz, bir konunun başındaki mesajları okuyup sonra da mesaj yolluyorsunuz, bari tamamını okuyun da ne yazılmış ona göre davranın.

patrick

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
19
BacKDooR dedi ki:
Elmacik; yazdığın ortada akp iç etti başkası da etti onu görmüyorlar diyorsun daha ne demen gerekiyor.

Patrick; konuyu okumadan yazmışsın, Van üniversitesi rektörü içinde fatura çıkardılar ne oldu sonuç? Alemsiniz, bir konunun başındaki mesajları okuyup sonra da mesaj yolluyorsunuz, bari tamamını okuyun da ne yazılmış ona göre davranın.

ya bırak arkadaşım, objektif yaklaştığını gösterip AKP'ye geçirme politikası güdüyorsun.
bu tip konularda hep şu aklıma gelir; "Nasılsanız öyle yönetilirsiniz".

isteyen istediği kadar alsın kendi payına...

dün, bu ülke için birşeyler yapan, ülke severlere senin söylediğin komploları yaptılar, ayaklarını kaydırdılar "aman yarın milleti uyandırır" diyip karalama kampanyaları yaptılar. bugün de yapılıyor ise (ki ben demiyorum sen diyorsun) neden gocunuyorsun(gocunuyorsunuz mu diyeyim?)... sen yada ben istediğimiz kadar konuşalım rektörün bileti kesilmiş ise yapacak bişey yok. herşeyin defteri bu dünyada kesilecek değil ya! havale etmesini de bilmek lazım ;)

sevgi, saygı, hörmetler...