Reklamsız MSN

Erthon

Profesör
Reaksiyon puanı
13
amsn_80.jpg
Live Messenger'ın reklamlarından sıkıldınız mı? Windows Live Messenger'a alternatif program arayanlar için açık kaynak kodlu aMSN'i anlatıyoruz.

Windows Live Messenger'ın her özelliğini seviyorsunuz ama üzerindeki reklamlardan ve sadece tek oturum açma sınırlamasından canınız mı sıkılıyor? Size önerebileceğimiz bir yazılım var! aMSN açık kaynak kodlu bir Windows Live Messenger kopyası olarak ihtiyaç duyacağınız her türlü özelliği barındırıyor. Hazırladığımız video derste yazılımın kurulumunu ve kullanımını anlatıyoruz.

Videoyu izleyin.

::
Video dersi izlemek için buraya tıklayın.

Hazırlayan: Ertuğrul Hazar
SDN - http://shiftdelete.net

WaterBoy

Profesör
Reaksiyon puanı
5
msn plus ile bu işimizi rahatlıkla görebiliyoruz ama alternatif arayanlar için iyi olacaktır

teşekkürler...

Nemesis

Dekan
Reaksiyon puanı
13
Bir çok kişi bundan şikayetçi iken ben nedense hiç rahatsızlık duymuyorum.

Video için teşekkürler Erthon ;)

tertunc

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
21
görüntülü konuşma filan varmı bunda

Erthon

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Live Messenger ile kamera açınca sorunsuz çalışıyor sadece biraz görüntü hızı yavaş gibi geldi ama o da bağlantıdan olabilir.

tahir2023

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bence hiç gerek yok. aMSN de neciymiş kardeşim. MSN Plus ve Mess Patch gibi yardımcı yazılımlar dururken böyle 3ncü sınıf neydiğü belirsiz programlara şifre vermek ne kadar akıllıca olur - bilinmiyor ama araştırılıyor. Zaten internette güvenlik kavramı tarih olmuş durumda bir de böyle işlere girişmek .. bilmiyorum yaaa..

Intpv6

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bence hiç gerek yok. aMSN de neciymiş kardeşim. MSN Plus ve Mess Patch gibi yardımcı yazılımlar dururken böyle 3ncü sınıf neydiğü belirsiz programlara şifre vermek ne kadar akıllıca olur - bilinmiyor ama araştırılıyor. Zaten internette güvenlik kavramı tarih olmuş durumda bir de böyle işlere girişmek .. bilmiyorum yaaa..

aMSN ne idüğü belirsiz bir program değildir. Ücretsiz açık kaynak kodlu bir msn istemcisidir, genellikle linux işletim sistemlerinde kullanılsda win,linux,mac,bsd üzerinde çalışır. Ve %200 MSN plus'dan ve Mess Patch gibi şeylerden daha güvenlidir. MSN Plus'u sponsor desteğile kurarsanız CID reklamlarıyla başınız belaya girer öreneğin ama aMSN'de böyle birşey söz konusu bile olamaz.

KintaRo

Doçent
Reaksiyon puanı
1
3ncü sınıf neydiğü belirsiz programlara şifre vermek.

Bilmeden konuşmamak lazım. Dediğin program linux kullanıcılarının %50 sinden fazlası tarafından kullanılan, onlarca kişinin geliştirdiği açık kaynak kodlu bir program ve de Live Messenger'a çok iyi bir alternatif. Lütfen bi konu/program hakkında yorum yapmadan önce biraz araştırma yapalım ki diğer kullanıcılarıda yanlış yönlendirmeyelim.

Majeste

Profesör
Reaksiyon puanı
21
WLM'ye çok alıştım, bu tür programları hep sevmiştirim, yenilikler daha fazla olur ve daha özgürdür ama alışma işi var. :S

zelenga

Profesör
Reaksiyon puanı
18
çok ayrıntılı ve özelleştirilebilir bir program...
Wlm'ye ek bir sürü ne idiğü belirsiz eklenti kurmaktansa, tek kurulumla hallediyorsunuz.
*Yalnız bu Türkçeye çevirirken Türkleri düşünerek çevirseler de şu öztürkçe hastalarının kurbanı olmasa bu güzel programlar daha kullanışlı olacak.

mr_rain

Guru
Reaksiyon puanı
454

Msn ne kadar güvenli acaba, biliyor muyuz?

msbysl

Asistan
Reaksiyon puanı
5
WLM'ye çok alıştım, bu tür programları hep sevmiştirim, yenilikler daha fazla olur ve daha özgürdür ama alışma işi var. :S

sevmemiş olsak nasıl ifade edeceğiz acaba.sevmiştirim'in karşıtı nedir?:hammer:

yavuz_4106

Dekan
Reaksiyon puanı
51
Msn de reklam a çok sinir olurum ama bu programı kullanmayı gerek görmüyorum..

intelhack

Asistan
Reaksiyon puanı
0
İsteyene kendi windows live messenger'imi verebilirim.Kendim res hacker ile hackledim.Reklam yok

penguin

Profesör
Reaksiyon puanı
202

Çok talihsiz bir açıklama olmuş. aMSN açık kaynaktır, özgür yazılım ürünüdür ve bu haliyle win deki WLM den bile daha güvenlidir. Platform bağımsızdır. Unix ve türevi sistemlerden win sistemlere kadar pek çok işletim sistemi altında çalışabilir. Tema, çok sekmeli konuşma pencereleri, görüntülü görüşme ve eklenti desteği gibi birçok özelliği vardır.