• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Reklamalar Yuh Dedittiriyor..

Serkannd

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Dünyada gezerken bununla karşılaştım ve yuhh dedim sizde diyeceksinizdir eminim bunu yazanın amacı ne hala anlamış değilim görüş bekliyorum

adszhkb.jpg

pafter

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Bir hristiyan sitesi normaldir ayrıca anketleride var ankete katılıyorsunuz ama sonuçları göremiyorsunuz toplumun genel psikolojisini çözmek adına yapıldığına inanıyorum misyonerlere hizmet ediyor olabilir, ayrıca incilin okunması için sayfa bile hazırlamışlar.

İlginç olan bizlerde inananları dışlıyorlar onlar ise daha çok dinlerine insan katmak çin resmen savaş veriyorlar ve bu kimseler içimizdekileride kışkırtıyorlar gerçekler gün yüzüne çıkıyor tabi artık.

Serkannd

Profesör
Reaksiyon puanı
12
hayır yanılıyorsun hristiyan sitesi değil hatta müslüman sitesi reklam olmasın diye vermek istemedim. zaten siteyle alakası yok google reklamı olduğundan dolayı bunu hazırlayanlar sorunlu..

belki sen aynı reklamı başka sitede görmüş olabilirsin

pafter

Doçent
Reaksiyon puanı
4
hayır yanılıyorsun hristiyan sitesi değil hatta müslüman sitesi reklam olmasın diye vermek istemedim. zaten siteyle alakası yok google reklamı olduğundan dolayı bunu hazırlayanlar sorunlu..

belki sen aynı reklamı başka sitede görmüş olabilirsin

Hayır mesajım sanırım anlaşılmadı çünkü senin dediğin siteden yani reklamın yayınlandığı siteden bahsetmiyorum ki konu o site ile alakalı değil ayrıca dediğin siteyide biliyorum supermeydan hatta konu Atatürk'ün kürtler hakkındaki sözlerini içeriyor.

Ben reklamı veren siteden bahsediyorum yani resimde görüldüğü üzere www.kampusweb.com

pafter

Doçent
Reaksiyon puanı
4

sivaspor

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Bence iyi birsey,
Adamlarin dini google'a dusmus hahah :mrgreen: