Reklam yazılımlarından kurtulun: Ultra Adware Killer

Pupilla

Dekan
Reaksiyon puanı
139
ultra_adware_killer.png

Ultra Adware Killer, AdwCleaner benzeri bir reklam yazılımı temizleme aracı. Ultra Adware Killer sisteminizde reklam amaçlı bazen de daha kötü niyetlerle yerleşmiş olan tarayıcı araç çubukları, eklentiler, istemediğiniz arama motorları ve ele geçirilmiş anasayfalar gibi tüm istemediğiniz programları tespit eder ve siler. Aynı zamanda Chrome ve Firefox için ayarları sıfırlama özelliğine de sahiptir.

Not: eklentileri sıfırlamasını istemiyorsanız taramadan sonra tarayıcı sekmelerindeki tikleri kaldırın

indir(32bit)

indir(64bit)

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Bana pek gerekmiyor ama yakınlarımda sorun yaşayanlara iletirim. :)

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Bi aratayım dedim, bendeki tüm zararsız eklentilerimi bulup işaretlemiş. Clean desem hepsini silecek tek seferde, dikkatli olun kullanırken. ADware cleaner daha iyi şu anda.

Pupilla

Dekan
Reaksiyon puanı
139
Bi aratayım dedim, bendeki tüm zararsız eklentilerimi bulup işaretlemiş. Clean desem hepsini silecek tek seferde, dikkatli olun kullanırken. ADware cleaner daha iyi şu anda.

eklentileri zararlı olarak algıladığından değil, sıfırlamak için buluyor. tabii default olarak seçmese daha iyi olurdu :)

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
eklentileri zararlı olarak algıladığından değil, sıfırlamak için buluyor. tabii default olarak seçmese daha iyi olurdu :)

İşte başlıca sorun default olarak seçmesi. Çünkü bu tür programı kullanacak kişiler genelde pc ayarlarından fazla anlamayan kişiler olacaktır ki onların da bu seçenekten dolayı hata yapma oranı baya yüksek. :)

Pupilla

Dekan
Reaksiyon puanı
139
İşte başlıca sorun default olarak seçmesi. Çünkü bu tür programı kullanacak kişiler genelde pc ayarlarından fazla anlamayan kişiler olacaktır ki onların da bu seçenekten dolayı hata yapma oranı baya yüksek. :)

konuya not düştüm.