Reklam virüsümü yedim?

lastik02

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar çoğu sitede özellikle forum bu reklama rastlıyorum. çevreme sordum kimse rastlamıyor acaba virüs mü yedim?

kr9Qqy.png

Gnm76V.png

O2v623.png

P31WqN.png

lastik02

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
evet aynı reklam mozillaylada çıkıyor. ama facebook twitterda çıkmıyor nedense. koskosca nvidiada nasıl çıkar?

tolga.ua

Doçent
Reaksiyon puanı
4
eklentilerini kontrol edebilirmisin belki eklentilerle ilgili birşeydir durduk yere böyle birşey olacağını sanmıyorum

lastik02

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
eklentilerimde sadece zenmate ve webtekno eklentisi var. ikiside dandik birşey değil ve bu eklentiler bayağdır var ve bu sorun yeni oldu. mozillada ise 1 eklenti var o da bir vpn eklentisi ve oda sorunsuzdu

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Malwarebytes Anti-Malware kur ve tarat bilgisayarı.

Sonrasında da Adguard Web Filter kur ve reklamlardan kurtul.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

eklentilerimde sadece zenmate ve webtekno eklentisi var. ikiside dandik birşey değil ve bu eklentiler bayağdır var ve bu sorun yeni oldu. mozillada ise 1 eklenti var o da bir vpn eklentisi ve oda sorunsuzdu

Eklentilerden değil ise son yüklediğin programlar yanında yüklenmiş bir şey olabilir. Genelde ücretsiz uygulamaların yanında geliyor bu tür reklam ve tarayıcı ana sayfası değiştirme gibi şeyler. Bu nedenle yüklerken her sürekli ileri-ileri dememek gerek. Bazılarını okuyup ona göre yükleyin. :)

Yüklerken de hızlı kurulum yerine custom install seçeneği ile başlayın ki başka ne yüklenecek, yüklenmeyecek siz seçin.

tolga.ua

Doçent
Reaksiyon puanı
4
ya arkadaşın dediği gibi yap yada kaldır yeniden kur gene aynısı oluyorsa başka çözümler bakarız.Kolay gelsin

lastik02

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
2 gün önce 2 kere malwarebytesle tarattım. combo fixde tarattım. virüs buldu sildi. hatta virüs bulup silmeden önce böyle bir problemim yoktu.

lastik02

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ha birde program oyun yüklerken her zaman gelişmiş yükle falan yapıp eklentilerin hiç birini yüklettirmem şuandada program ekle kaldırda zararlı eklentide gözükmüyor ama hala devam ediyor :(

lYq5RB.png

lastik02

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
birde youtubete herhangi bir dns kullanmadan ve vpn programı kullanmadan girebiliyorum. İSS dediğini deniyorum şuanda

- - - Mesaj Güncellendi - - -

verdiğiniz her şeyi yaptım hala aynı. galiba tek çare format

lastik02

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Format attım. hala aynı sorun var