Reklam Sorunu

omartphoto24

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba herkese.
Benim üst düzey saat markalarının saat modellerini gösterdiğim ve bilgi verdiğim bir Instagram sayfam var. Bu Instagram sayfam için bir tane reklam vermek istedim sizin reklam vermek daha mantıklı önerinize uyarak. Daha sonra reklam için bir video kurguladım. Sonrasında reklamı Facebook reklam yöneticisi üzerinden yayınlama işlemi yaptım. Fakat reklam kabul edilmedi ve açıklamaların hiçbirini anlamadım.
Bu da bana geri dönüşleri;

Ekli dosyalar

• Screenshot_4.png
    Screenshot_4.png
    76.6 KB · Görüntüleme: 127

Airbus

Profesör
Reaksiyon puanı
1,002
Sahte Spotify premium reklamlarına izin veren İnstagram saat videosuna nasıl izin vermemiş şaşılır

omartphoto24

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Anlamadınız galiba fakat herhangi bir satış yapmıyorum. Sadece bilgi veriyorum. Bu saatin özellikleri çapı vs budur. Fiyatı da budur gibisinden. Satış yok. Böyle yorum yapmanız gerçekten kalbimi kırdı.

Airbus

Profesör
Reaksiyon puanı
1,002
Anlamadınız galiba fakat herhangi bir satış yapmıyorum. Sadece bilgi veriyorum. Bu saatin özellikleri çapı vs budur. Fiyatı da budur gibisinden. Satış yok. Böyle yorum yapmanız gerçekten kalbimi kırdı.
Yanlış anlaşılma olmuş sanırım. Sahte reklamlara bile izin veren İnstagram saat tanıtım videosuna nasıl izin vermemiş ona şaşırdım

omartphoto24

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Anlamadınız galiba ben saat tanıtım videosu yapmadım. Kendi sayfamı tanıtan bir video yaptım.

Dontachi

Asistan
Reaksiyon puanı
243
Anlamadınız galiba ben saat tanıtım videosu yapmadım. Kendi sayfamı tanıtan bir video yaptım.
Kendi sayfani tanıtan bir reklamı Instagram için reklam vermeye mi kalktın? Yanlış değilim değil mi? Sayfalara reklam vermeyi anlarımda bu zaten saçma geldi. (Yanlışım varsa affola)

LinuxIsNotUniX

Doçent
Cezalı
Reaksiyon puanı
963
@omartphoto24, siz amacınız ile anlatımınız biraz tuhaf olmuş reklam satış için yapılır
bi reklam dediniz bi sayfa tanıtıyom dediniz bi saat dediniz
. Sadece bilgi veriyorum. Bu saatin özellikleri çapı vs budur.

Kendi sayfamı tanıtan bir video yaptım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sahte Spotify premium reklamlarına izin veren İnstagram saat videosuna nasıl izin vermemiş şaşılır
gerçekten kalbimi kırdı.
yanlış anlaşılma olsa bile (ki yanlış anlatan sizsiniz o yanlış anlamamış) kalbinizi kırıcak bişey yapmamış ki

omartphoto24

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende bir şey bilmiyorum diye buraya yazdım kusura bakmayın. Vaktinizi çaldım :)
Fakat Facebook reklam yöneticine geldiğinizde "REKLAM OLUŞTUR" Butonuna bastığınızda size bu seçenekleri veriyor. Sayfa tanıtımı da reklam içindedir.

Ekli dosyalar

• Screenshot_5.png
    Screenshot_5.png
    68.4 KB · Görüntüleme: 107
Son düzenleyen moderatör:

The Judge

Profesör
Reaksiyon puanı
5,180
Konuyu amacı dışında bir tartışma noktasına sürüklememenizi rica ediyorum.
Aksi takdirde forum kuralları çerçevesince herkese gereken uyarıyı vermek zorunda kalacağım.

omartphoto24

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Konuyu amacı dışında bir tartışma noktasına sürüklememenizi rica ediyorum.
Aksi takdirde forum kuralları çerçevesince herkese gereken uyarıyı vermek zorunda kalacağım.
Elbette. Ben özür dilerim amacım kötü bir şey değil sorunuma çözüm arıyorum sadece