• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Reklam sanattir

atam izindeyiz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
post91087749683ks1.jpg

Reklam yapmak boyle olur sanirim. Begendiginiz reklamlari buraya koyarsaniz sevinirim

NOT: Istek uzerine resim boyutu degistirilmistir

harika bu yaa :D ...
teşekkürler... 1.16 bu model heralde :P

Vallahi ne yalan söyleyeyim tek benzettiğim onuda amblemden çıkarttım bir bmw reklamı o motorun mudur neyindir artık oralarda olan havalandırma boşluklarından ışık fışkırmış alt tarafta da köpekler var bir sürü onların suratları aydınlanmış.
Ama hala tam bir anlam veremedim resime...

Kriptograf dedi ki:
Vallahi ne yalan söyleyeyim tek benzettiğim onuda amblemden çıkarttım bir bmw reklamı o motorun mudur neyindir artık oralarda olan havalandırma boşluklarından ışık fışkırmış alt tarafta da köpekler var bir sürü onların suratları aydınlanmış.
Ama hala tam bir anlam veremedim resime...
yaa o hayvanları nasıl köpeğe benzettin :) .bmw nin ön tarafında bulunan ızgaralarını doğru tahmin etmişsin.ordaki hayvanlarda at.beygir gücü falan anlamında yapılmış.öle bişey işte :D ...

teşekkür ederim. resmi anlamıştım ilk bakışta. sadece masaüstü gibi yerlerde kullanmak için söylemiştim.

ilgine teşekkür ederim.

Evet güzel reklam

Yüce Atamızın yaptığı herşey bir sanat eseri bir sanatçı dokunuşu
Dehanın tanımı için onu işaret etmek yeterli

Bence foruma, Pazarlama, Marka, Reklam ve Mecraları doğrultusunda sabit bi' konu eklense çok kıyak olur.