Reklam ajansı için ortak arıyoruz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan NZT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

NZT

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Merhabalar, Antalyada reklam ajansı kurulumu aşamasındayız, antalyadaki piyasayı bilen tasarımına güvenen, iş tecrübesi olan veya olmayan, bütçesine güvenen ortak arıyoruz. duyrulur!

Silence

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
49
Hayırlısı olsun hakkınızda , Başarılar dilerim .

alabula

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Merhabalar, Antalyada reklam ajansı kurulumu aşamasındayız, antalyadaki piyasayı bilen tasarımına güvenen, iş tecrübesi olan veya olmayan, bütçesine güvenen ortak arıyoruz. duyrulur!

Hangi alanda iş yapacaksınız?

alabula

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Bir süre Antalya'da bu işleri yapmış ve hatırı sayılır bir çevresi oluşmuş biri olarak konuşuyorum.
Eğer ilk etapta kendi potansiyeliniz, çevreniz yoksa pazarda tutunmanız çok zor olacaktır.
Bilmiyorum bu işlere ne kadar yakınsınız ancak inanılmaz bir rekabet var.
İçine girmeden de farketmeyeceksiniz bunu.
Olmaz diye bir şey yok ancak ilk günden para kazanmayı beklemeyin bence.
En az bir yıl sabredebilecek gücünüz varsa öyle girin işin içine.
Moral bozmak istemiyorum ancak bu zorluklarla karşılaşacaksınız yola çıktığınızda. Belki bilerek girerseniz bunları daha uzun süre sabredebilirsiniz diye söylüyorum.

NZT

Asistan
Reaksiyon puanı
2
bu işlere çok yakınız : ) para kazanılmaz tabi 1 yıl olağan süre tek sıkıntımız 1 veya 2 ortak bulmamız gerekiyor. Özellikle çevre bizim için öncelikli ( otellerle, eğlence merkezleriyle, turizm şirketleriyle, şirketlerle bağlantısı olan).

alabula

Profesör
Reaksiyon puanı
40
bu işlere çok yakınız : ) para kazanılmaz tabi 1 yıl olağan süre tek sıkıntımız 1 veya 2 ortak bulmamız gerekiyor. Özellikle çevre bizim için öncelikli ( otellerle, eğlence merkezleriyle, turizm şirketleriyle, şirketlerle bağlantısı olan).

Oteller falan sabit çalıştıkları yerlerden kolay kolay vezgeçmeyi düşünmez. Onlar için fiyat değil işin başarısı önemli. Bu nedenle size lazım olan çok çok iyi isim yapmak olacak 1 yılda.
Naçizane fikrim budur.

senar1st

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Ben de reklamcılık okuyorum :) SOn senem. Param olsa ortak olurdum

NZT

Asistan
Reaksiyon puanı
2
isimden çok bize çevresi olan sabah kahvelerini içen akşam içki masalarına oturan biri lazım : )

---------- Post added at 11:41 ---------- Previous post was at 11:41 ----------

Ben de reklamcılık okuyorum :) SOn senem. Param olsa ortak olurdum
sen antalyadamısın?

senar1st

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Yok ben İstanbul'da yım :)

Ama gelirdim Antalya da olsam ortak olurdum. Zaten kafamda vardı reklam ajansı kurmak

NZT

Asistan
Reaksiyon puanı
2
istanbul şimdilik askıda, daha erken orası için : )

NZT

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Arkadaslardan ilgilenen olursa ozele mesaj atabilir : )

Reco07

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Ben antalyalıyım şu anda okulum sebebiyle tekirdağda bulunuyorum. Tasarım facebook sayfaları vs işlerinden anlarım. Bu işe yatıracak param yok ancak Facebookta 40 bin kişilik antalya sayfam var... ayrıca site tasarımından ve seo dan da biraz anlıyorum... eğer anlaşabilirsek ortak çalışabiliriz.

NZT

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Ben antalyalıyım şu anda okulum sebebiyle tekirdağda bulunuyorum. Tasarım facebook sayfaları vs işlerinden anlarım. Bu işe yatıracak param yok ancak Facebookta 40 bin kişilik antalya sayfam var... ayrıca site tasarımından ve seo dan da biraz anlıyorum... eğer anlaşabilirsek ortak çalışabiliriz.
web siteniz veya tasarimlarina ulasabilecegimiz bir web adresiniz varmidir?

rainbowant

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
slm, Antalya'da mevcut bir reklam ajansına ortak olmayı veya anlaşabilirsek tümüyle almayı düşünürseniz görüşelim. Tüm reklam bağlantı ve donanımı ile birlikte. Hatta aynı ofisi de kiralayabilir taşınma derdinden kurtulursunuz