Reis Filmi 3 Mart’ta Vizyonda! Gişe Başarısı Nasıl Olur?

Bu konuyu okuyanlar

Hakan Göçmez

Asistan
Katılım
11 Ocak 2017
Mesajlar
343
Reaksiyon puanı
24
Puanları
18
Yaş
33
reis.jpg


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın hayatını anlatan ‘Reis’ filmi için geri sayım başladı. 3 Mart tarihinde vizyona gireceği açıklanan filmin özellikle gişedeki başarısı merak ediliyor.

Gala 26 Şubat'ta

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın hayatının bilinmeyen yönlerinin aktarıldığı film, özel bir tarihte galası ile tanıtılacak. 26 Şubat tarihi Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın doğum tarihi olduğu için gala için de bu tarih seçildi. Bu bakımdan 26 Şubat tarihi itibari ile birlikte Cumhurbaşkanı Erdoğan'a da farklı bir doğum günü hediyesi verilecek.

Yurtdışına Açılacak!

Türkiye'de ilk olarak vizyona girecek film pek çok ülkede de gösterilecek. Açıklamalara göre Türkiye dışında Almanya, Avusturya, Hollanda, Belçika, İtalya, İngiltere, İsviçre, Fransa, Danimarka, İsveç, Norveç ve Finlandiya’da da film yayınlanacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Kim Oynadı?

Filmde Erdoğan’ı Reha Beyoğlu, eşi Emine Erdoğan’ı ise Özlem Balcı oynadı. 12 milyon liraya büyük bir stüdyo oluşturulurken, bu konuda hiçbir detay atlanmadı.

Sizce filmin gişedeki başarısı nasıl olur?

Referandum öncesinde böylesine bir filmin vizyona girmesi nedeniyle yapılan evet propagandası iddialarına katılıyor musunuz?
 

kadirirdem

Müdavim
Katılım
23 Mayıs 2013
Mesajlar
6,217
Reaksiyon puanı
708
Puanları
113
Filmi merak ettim muhtemelen giderim filime...
 

osos11

Asistan
Katılım
13 Ağustos 2014
Mesajlar
436
Reaksiyon puanı
124
Puanları
43
Türkiye'de hasılatı iyi olabilir ama yurtdışı için aynı durum söz konusu değil bence. Malum pek sevilmiyor gibiyiz yurtdışında. İzlerse gurbettekiler izler, onların da sayısı belli.
 

Bepob

Müdavim
Katılım
11 Ağustos 2014
Mesajlar
3,655
Reaksiyon puanı
302
Puanları
83
Gidilir filme merak ettim nasıl işlemişler görürüz
 

Son mesajlar

Üst