Rehber ve Mesajlaşma Uygulamalarını Arkaplanda Daima Çalıştırma (Soru)

onurozan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Androidde en çok istediğim olay, sürekli kullandığım uygulamaların arka planda sürekli açık kalması. Genelde Telefon, Rehber ve Mesajlaşma uygulamalarını devamlı kullandığım için, bunların hep arkaplanda çalışmasını istiyorum. Bunun bir yolu var mı? Bu arada Samsung S3 Mini kullanıcısıyım.

Not: Normalde herkes arkaplan uygulamalarının nasıl kapatılacağını sorar ben tam tersine merak saldım

onurozan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Teşekkür ederim bi deneyeyim dönüş yaparım :)

onurozan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
@__kadıköyRAP__ verdiğin linkten gerekenleri yaptım ve işe yaradı. Hafızayı temizlesem bile seçtiğim uygulamaları açarken hızlı açılıp donma yaşatmıyor artık. Teşekkür ederim :)

Samsung Galaxy S3 Mini de çalıştı. İsteyen rahatlıkla deneyip kullanabilir.

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
Dediğin bir kere saçma canım kardeşim

teleFonu ilk açtıgında rehberle mesajaşmaya gir açık dursun al sana Ramde de görünür açık uygulamalardada telefonu kapatıncaya kadar açık kalır ben sordugunu anlayamadım

onurozan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Dediğin bir kere saçma canım kardeşim

teleFonu ilk açtıgında rehberle mesajaşmaya gir açık dursun al sana Ramde de görünür açık uygulamalardada telefonu kapatıncaya kadar açık kalır ben sordugunu anlayamadım

Hayır hocam android işletim sisteminde açtığın uygulamaları geri tuşuyla ya da home tuşuyla kapatsan bile çalışmaya hazır halde bekler. Ancak açtığın uygulamalardan sonra başka uygulamaları da açıp kullanırsan, ram de doluluk arttığından dolayı sistem eskiden kullanılmış uygulamaları hafızadan (önbellekten) siler. Dolayısıyla yeniden en başta açtığın uygulamaları açarken ilk defa açar gibi yavaşça açılır.

Teknik açıdan bilgim var fakat terimleri tam yerinde kullanmamış olabilirim. [MENTION=16260]__kadıköyRAP__[/MENTION] sorunuma direk çözümü buldu.

Xposed Framework ile seçtiğin uygulamaları bir defa açtıktan sonra, görev yöneticisinden "Hafızayı Sil" desen bile seçtiklerin hala arkaplanda çalışır kalıyor. İstediğim şey tam da buydu yani :yes:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
dostum lg g2 rootlu android kit kat, dediğini yaptım ancak olmadı