Bloother
Rektör
- Reaksiyon puanı
- 2,327
Adım 1: Gelişmiş Cevap butonuna (+) basıyoruz.
Adım 2: Sağ üst köşeden "Menü" butonuna basıp "Görüntü Ekle"ye basıyoruz.
Adım 3: Ekrana iki seçenek çıkıyor ve mevcut resim için "Galeri"yi seçiyoruz. Eğer fotoğraf çekip ekleyeceksek "Kamera"yı seçiyoruz.
Adım 4: Galeri'den yüklemek istediğimiz resmi bulup seçiyoruz ve karşımıza ayar paneli çıkıyor. Aşağıda düzenleme araçlarını kullanarak isterseniz resimde oynamalar yapabilirsiniz.
Resim hazırsa sağ üst köşeden "Done" butonuna basıyoruz.
Adım 5: Sağ üst köşeden yine "Resim" butonuna basıyoruz.
Adım 6: Eklediğimiz resim(ler) link şeklinde cevap panelimize ekleniyor ve birden fazla resim yüklemek istiyorsanız, benim bu konuda yaptığım gibi aynı işlemi tekrar ederek tekrar tekrar ekleyebilirsiniz.
Son olarak sağ üstteki "gönder" butonuna basıyoruz.
Adım 2: Sağ üst köşeden "Menü" butonuna basıp "Görüntü Ekle"ye basıyoruz.
Adım 3: Ekrana iki seçenek çıkıyor ve mevcut resim için "Galeri"yi seçiyoruz. Eğer fotoğraf çekip ekleyeceksek "Kamera"yı seçiyoruz.
Adım 4: Galeri'den yüklemek istediğimiz resmi bulup seçiyoruz ve karşımıza ayar paneli çıkıyor. Aşağıda düzenleme araçlarını kullanarak isterseniz resimde oynamalar yapabilirsiniz.
Resim hazırsa sağ üst köşeden "Done" butonuna basıyoruz.
Adım 5: Sağ üst köşeden yine "Resim" butonuna basıyoruz.
Adım 6: Eklediğimiz resim(ler) link şeklinde cevap panelimize ekleniyor ve birden fazla resim yüklemek istiyorsanız, benim bu konuda yaptığım gibi aynı işlemi tekrar ederek tekrar tekrar ekleyebilirsiniz.
Son olarak sağ üstteki "gönder" butonuna basıyoruz.