Berat Walsh
Asistan
Bu gün Papara Lite Card'dan nasıl para çekilir onu anlatacağım. 10 ve katları çekilebilir öncelikle (10,20,30,40...). Öncelikle Tosla uygulamasını indirip bir güzel kayıt oluyoruz. Tosla karta gerek yok bu işlemde.
Bu işlemi sadece AKBank ATM'lerinden yapabiliyorsunuz.
Bizi Tosla'da bu ekran karşılıyor. Para Yükle/Çek kısmına tıklıyoruz.
Tıkladığımızda bizi bu ekran karşılıyor. Yükleyi seçiyoruz. Banka kartımdan seçe tıklıyoruz.
Bizi bu ekran karşılıyor. Yeni kart ekle diyoruz ve bu menü çıkıyor. Lite Card'ımızın bilgilerini buraya giriyoruz. Kartın üzerindeki isme ise kartın bağlı olduğu Papara hesabının sahibinin adını yazıyoruz.
Sonra kart Tosla'ya ekleniyor. Tekrar Para Yükle/Çek menüsüne giriyoruz. Banka kartımdan yükle diyoruz. Kartımız kaydedildiğinden bu ekran karşılıyor, devam diyoruz.
Ne kadar yükleyeceğimizi butonları kullanarak seçiyoruz.
Seçtiğimizde devam diyoruz. Para Papara'dan Tosla'ya geçiyor. Bu kısımda bir AKBank ATM'sine gidiyoruz. Sonra tekrar Para Yükle/Çek kısmına gelip Akbank ATM'sinden kartsız çek diyoruz. Bizi bakiye seçme ekranı karşılıyor. Konum izni istiyor, veriyoruz. Devam diyoruz.
AKBank ATM'sinden Tosla işlemlerini seçiyoruz.
Tosla uygulamasında bakiyenizi seçip devam dediğinizde bir kod verilecek. Örnek: 2345678901
Bu kodu ATM'ye giriyoruz ve paramız veriliyor.
İşlem Tamam!
Ben bu yöntemle paraları çekiyorum.
Dediklerimi eksiksiz yaptıysanız paranızı başarıyla çekebilirsiniz.
Sorularınızı aşağıda bekliyorum.
Bu işlemi sadece AKBank ATM'lerinden yapabiliyorsunuz.
Bizi Tosla'da bu ekran karşılıyor. Para Yükle/Çek kısmına tıklıyoruz.
Tıkladığımızda bizi bu ekran karşılıyor. Yükleyi seçiyoruz. Banka kartımdan seçe tıklıyoruz.
Bizi bu ekran karşılıyor. Yeni kart ekle diyoruz ve bu menü çıkıyor. Lite Card'ımızın bilgilerini buraya giriyoruz. Kartın üzerindeki isme ise kartın bağlı olduğu Papara hesabının sahibinin adını yazıyoruz.
Sonra kart Tosla'ya ekleniyor. Tekrar Para Yükle/Çek menüsüne giriyoruz. Banka kartımdan yükle diyoruz. Kartımız kaydedildiğinden bu ekran karşılıyor, devam diyoruz.
Ne kadar yükleyeceğimizi butonları kullanarak seçiyoruz.
Seçtiğimizde devam diyoruz. Para Papara'dan Tosla'ya geçiyor. Bu kısımda bir AKBank ATM'sine gidiyoruz. Sonra tekrar Para Yükle/Çek kısmına gelip Akbank ATM'sinden kartsız çek diyoruz. Bizi bakiye seçme ekranı karşılıyor. Konum izni istiyor, veriyoruz. Devam diyoruz.
AKBank ATM'sinden Tosla işlemlerini seçiyoruz.
Tosla uygulamasında bakiyenizi seçip devam dediğinizde bir kod verilecek. Örnek: 2345678901
Bu kodu ATM'ye giriyoruz ve paramız veriliyor.
İşlem Tamam!
Ben bu yöntemle paraları çekiyorum.
Dediklerimi eksiksiz yaptıysanız paranızı başarıyla çekebilirsiniz.
Sorularınızı aşağıda bekliyorum.