Aynı rami belki 10 kere aldım, aldırdım 1 kere bile xmp açılmama diye bir sorun yaşamadım, yaşandığını da görmedim.Benim anlatmak istediğim şu:
Bu ramin çipi kötü olduğu için XMP açılmama problemi çıkarabiliyor, o yüzden önermiyorum.
Aynı rami belki 10 kere aldım, aldırdım 1 kere bile xmp açılmama diye bir sorun yaşamadım, yaşandığını da görmedim.Benim anlatmak istediğim şu:
Bu ramin çipi kötü olduğu için XMP açılmama problemi çıkarabiliyor, o yüzden önermiyorum.
Herkese denk gelecek diye bir şey yok, bazı kişilerde yaşanabiliyor.Teşekkür ederim bu önemli bilgi için![]()
Mesaj otomatik birleştirildi:
Her ürün hatalı çıkabilir. Bak ne diyorum 10-15 tane aldım/aldırdım. Hepsinin kurulumunu kendim yaptım. Bir kere denk gelmedi XMP açtırmayan Ram.
Aynı rami belki 10 kere aldım, aldırdım 1 kere bile xmp açılmama diye bir sorun yaşamadım, yaşandığını da görmedim.
Herkese denk gelecek diye bir şey yok, bazı kişilerde yaşanabiliyor.
Hayır, onu demiyorum ben.Ne demek istediğimi ikinci mesajımda açıkladım zaten. Ramler problemli donanımlar, arkadaşıma da team-t force Vulcan Z aldık mavi ekran hatası aldı iade etti. Bu dediğine göre Team T-Force Vulcan Z hatalı bir ram önermeyelim öyleyse. Bir tanesi öyle denk geldi diye hepsi öyle olacak değil. Demek istediğim şey bu ram kronik sorunlu bir ram değil. Gayet stabil bir ram. Şansınıza öyle gelmiş olabilir.
Ya yeterli, adam oturmuş sistem toplamış altına böyle kısır ve boş yorumlar yapmayalım. Lütfen bilgimiz yeterliyle yorum yapalım. Bu konu kapandı halen çipi iyi kötü diyorsun.Hayır, onu demiyorum ben.
Corsair ramlerin çipleri genelde kötü oluyor, bu yüzden bu tarz sorunlar çıkarabiliyor.
Herkese de aynı çip gelmiyor.
Lütfen biraz saygılı ol, fikir alışverişi yapıyoruz burada.Ya yeterli, adam oturmuş sistem toplamış altına böyle kısır ve boş yorumlar yapmayalım. Lütfen bilgimiz yeterliyle yorum yapalım. Bu konu kapandı halen çipi iyi kötü diyorsun.
Bu foruma yeni katıldım gördügüme göre cogu kişi markaya göre yorum yapiyor anlamadim bu işiYa yeterli, adam oturmuş sistem toplamış altına böyle kısır ve boş yorumlar yapmayalım. Lütfen bilgimiz yeterliyle yorum yapalım. Bu konu kapandı halen çipi iyi kötü diyorsun.
Ben gb sini 240 sandım o yüzden dedimSSD'nin nesi kötü?
Çok doğru.Fiyattan düşmek için, GTX 1660 Super Palit marka da alınabilir.
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarlarıwww.gamegaraj.com
Sen linke tıklamamışsın. Game Garaj da 2.336 TL fiyatı.Gigabyte şu an 1660 superler içinde palitten daha uygun
Palit 2629 TL
Gigabyte 2603 TL![]()
Palit GTX1660 SUPER GP OC 192 Bit GDDR6 6 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Palit GTX1660 SUPER GP OC 192 Bit GDDR6 6 GB Ekran Kartı fiyatlarını Akakçe ile takip et! Palit GTX1660 SUPER GP OC 192 Bit GDDR6 6 GB Ekran Kartı özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
![]()
Gigabyte GTX 1660 Super OC 6G GV-N166SOC-6GD 192 Bit GDDR6 6 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gigabyte GTX 1660 Super OC 6G GV-N166SOC-6GD 192 Bit GDDR6 6 GB Ekran Kartı fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Gigabyte GTX 1660 Super OC 6G GV-N166SOC-6GD 192 Bit GDDR6 6 GB Ekran Kartı özelliklerini incele, 9.500,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Ben gigabyte önerdim.
Gigabyte şu an 1660 superler içinde palitten daha uygun
Palit 2629 TL
Gigabyte 2603 TL![]()
Palit GTX1660 SUPER GP OC 192 Bit GDDR6 6 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Palit GTX1660 SUPER GP OC 192 Bit GDDR6 6 GB Ekran Kartı fiyatlarını Akakçe ile takip et! Palit GTX1660 SUPER GP OC 192 Bit GDDR6 6 GB Ekran Kartı özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
![]()
Gigabyte GTX 1660 Super OC 6G GV-N166SOC-6GD 192 Bit GDDR6 6 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gigabyte GTX 1660 Super OC 6G GV-N166SOC-6GD 192 Bit GDDR6 6 GB Ekran Kartı fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Gigabyte GTX 1660 Super OC 6G GV-N166SOC-6GD 192 Bit GDDR6 6 GB Ekran Kartı özelliklerini incele, 9.500,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Ben gigabyte önerdim.
Aynen çok doğru, hızlı bakalım diye gözden kaçıyorSen linke tıklamamışsın. Game Garaj da 2.336 TL fiyatı.
GTX 1660 Super ile GTX 1660 Ti arasında, 3-5 FPS farkı var. Yani 200 TL civarı fazla vermeye değmez bence.Palit GeForce GTX1660 Ti DUAL 6GB 192Bit GDDR6 Ekran Kartı (Outlet Ürün) - Game Garaj
Palit GeForce GTX1660 Ti DUAL 6GB 192Bit GDDR6, Nvidia tabanlı çift fanlı ekran kartı 12 ay'a varan taksit imkanıyla GameGaraj'dawww.gamegaraj.com
Bu indirimdeyken ikiside alınmaz.
Emre burada markaya değil tecrübeye göre yorum yapıyoruz. Hiç kimse bütün ürünleri inceleyebilecek durumda değil. Hepimizin gelir seviyesi de imkanları da belli. Böyle bir şey söylemen olayı çok dar bir bakış açısına götürüyor. Lütfen yorumlarımızı biraz daha düşünerek yapalım.Bu foruma yeni katıldım gördügüme göre cogu kişi markaya göre yorum yapiyor anlamadim bu işi
Kesinlikle katılıyorumGTX 1660 Super ile GTX 1660 Ti arasında, 3-5 FPS farkı var. Yani 200 TL civarı fazla vermeye değmez bence.
Ürünü alman gerekmiyor, teknik bilgilerine bakarak yorum yapabilirsin.Emre burada markaya değil tecrübeye göre yorum yapıyoruz. Hiç kimse bütün ürünleri inceleyebilecek durumda değil. Hepimizin gelir seviyesi de imkanları da belli. Böyle bir şey söylemen olayı çok dar bir bakış açısına götürüyor. Lütfen yorumlarımızı biraz daha düşünerek yapalım.
Emre burada markaya değil tecrübeye göre yorum yapıyoruz. Hiç kimse bütün ürünleri inceleyebilecek durumda değil. Hepimizin gelir seviyesi de imkanları da belli. Böyle bir şey söylemen olayı çok dar bir bakış açısına götürüyor. Lütfen yorumlarımızı biraz daha düşünerek yapalım.
Katılıyorum.![]()
[REHBER] - Kalitesiz PSU Markaları
Ekran kartı alırsam değiştireceğim artık. RX470, 570 ve ya 1650 arasında kaldım. Bu üçünün performansları birbirine yakın. Sizde sorun olmaması kimsede olmayacağı anlamına gelmiyor.forum.shiftdelete.net
Mesela bu konu PSU kalitesi markaya bakarak belirlenmiyor yada arkadaş Dıştan bakınca kalitesi iyi değil gibi bu yuzden kalitesiz gibi bir cümle demiş dediğim buydu.
Mesaj otomatik birleştirildi:
![]()
[REHBER] - Kalitesiz PSU Markaları
Ekran kartı alırsam değiştireceğim artık. RX470, 570 ve ya 1650 arasında kaldım. Bu üçünün performansları birbirine yakın. Sizde sorun olmaması kimsede olmayacağı anlamına gelmiyor.forum.shiftdelete.net
Mesela bu konu PSU kalitesi markaya bakarak belirlenmiyor yada arkadaş Dıştan bakınca kalitesi iyi değil gibi bu yuzden kalitesiz gibi bir cümle demiş dediğim buydu.
Ben Gigabyte göre demiştim.GTX 1660 Super ile GTX 1660 Ti arasında, 3-5 FPS farkı var. Yani 200 TL civarı fazla vermeye değmez bence.
Üşenmedim saydım. 12 tane aldırmışım bu üründen. 4 de ben kullandım 16. Ben şimdi kullandığım, yaşadığım olaylara mı bakayım, yoksa sırf sen dedin diye ya da internette 3-5 tane konu var diye XMP açılmıyor deyip geçeyim mi?Ürünü alman gerekmiyor, teknik bilgilerine bakarak yorum yapabilirsin.
Arkadaşım bi bitmediniz. Daha kaç kere açılan yüzlerce konu olduğunu söylemem gerekecek? İlla kanıt mı istiyorsunuz, kalitesiz kapasitör kullanılıyor işte. Azıcık araştırın yahu, neymiş efendim, marka düşmanlığı yapıyormuşuz. Alternatifleri varken neden kalitesiz ürün kullanalım ki? Çok istiyorsanız alın.Mesela bu konu PSU kalitesi markaya bakarak belirlenmiyor yada arkadaş Dıştan bakınca kalitesi iyi değil gibi bu yuzden kalitesiz gibi bir cümle demiş dediğim buydu.