Registry Sorunu :S

hellzfreak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Böyle bir sorunum var ne zaman başladı bilmiyorum. Sorunun kaynağını veya çözümünü bilen varmı.
Ekli dosyayı görüntüle 10657
Ekli dosyayı görüntüle 10657Ekli dosyayı görüntüle 10657
IQlYpzt.png

Omerov

Profesör
Reaksiyon puanı
53
Bu hata kendiliğinden mi cıkıyor yoksa oyun ve s acılırkenmi ?

hellzfreak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
regedite girmeye çalışırken oluşuyor. hiçbir oynumda sorun yok. 2-3 ay öncesine kadar regedit açılıyordu yeni başladı bu sorun.

Omerov

Profesör
Reaksiyon puanı
53
regedite girmeye çalışırken oluşuyor. hiçbir oynumda sorun yok. 2-3 ay öncesine kadar regedit açılıyordu yeni başladı bu sorun.

şimdi upload ettiğim dosyayı rardan cıkartın içindeki .dll dosyasını ilk olarak bilgisayarınız 32 bit ise C:/Windows/System32 klasörüne eğer 64 bit kullanıyorsanız C:/Windows/SysWoW64 klasörüne atın eğer uyari verirse aynısı var diye her ihtimale karsi eskisinin yedeğini alarak yapın bu işlemi sonradan da Windows+R tuslarıyla caliştir'i acın oraya regsvr32 nttdll.dll yazarak ok a tıklayın eğer dll dosyası bozulmussa bununla düzelir ama hata farkli seylerlden dolayı da ola bilir deneyin ona göre bakalım
http://emrahomeroglu.com/ntdll.rar

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Wise Care365 ve Advanced SystemCare 8.2 yazılımlarıyla kayıt defteri onarımı yapabilirsiniz.

hellzfreak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Syswow64'e kesinlikle hiçbişey koyamıyorum. safe modda da denedim ama izin almalısınız diyor. uac'yide kapadım tekrar denedim yine aynı sorun. sanırım virüs bulaştı bir şekilde yinede teşekkürler. sağolun.

Omerov

Profesör
Reaksiyon puanı
53
Syswow64'e kesinlikle hiçbişey koyamıyorum. safe modda da denedim ama izin almalısınız diyor. uac'yide kapadım tekrar denedim yine aynı sorun. sanırım virüs bulaştı bir şekilde yinede teşekkürler. sağolun.
MalwaraBytes ile taratın Bilgisayarı sonradan da Eset yükleyin ama yedeklerinizi alın cunki Eset bilgisayarı ya tamamen bozar yada sorunu çözer ortası yok :)

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
MalwaraBytes ile taratın Bilgisayarı sonradan da Eset yükleyin ama yedeklerinizi alın cunki Eset bilgisayarı ya tamamen bozar yada sorunu çözer ortası yok :)

Yazılım önerimlerin doğru fakat ESET'in sistem dosyalarını bozuduğu nerde görülmüş ?

Omerov

Profesör
Reaksiyon puanı
53
Yazılım önerimlerin doğru fakat ESET'in sistem dosyalarını bozuduğu nerde görülmüş ?
Ben kendi yasadıklarımdan soyluyorum Esetin cözemediği sorunlarda format atmak zorunda kaldim hep Eseti öneriyorum ancak cok fazla virüs bulasmıs daha önce Eset yuklenmemiş bilgisayara da Eseti kurarken yedeklerin alınmasını da oneriyorum

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Ben kendi yasadıklarımdan soyluyorum Esetin cözemediği sorunlarda format atmak zorunda kaldim hep Eseti öneriyorum ancak cok fazla virüs bulasmıs daha önce Eset yuklenmemiş bilgisayara da Eseti kurarken yedeklerin alınmasını da oneriyorum

ESET zaten zararlı yazılımları temizleyen bir yazılım her problemi çözecek diye bir kaide yok :)

Omerov

Profesör
Reaksiyon puanı
53
ESET zaten zararlı yazılımları temizleyen bir yazılım her problemi çözecek diye bir kaide yok :)
Ben zaten antivirüs her problemi çözmeli diye bir sey soylemedim ki her virüsün yapısı farklıdır genel olarak düşünürsek bu virüslerin basına bela olmus En iyi antivirüslerden biridir Eset bende bunun için kullanıyorum suan, sadece yasadıgım sıkıntılardan yola cıkarak onlem alınmalı diye düşündügümü soyledim :)