Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bende de birkeresinde öyle olmuştu gerçekten görev yöneticisi bile yönetici tarafından devre dışı bırakıldı diyordu sistem geri yükleme yapıp en eski haline çevirdim önceki programları yükledim düzeldi.
Doğrusu görev yöneticisi kayıt defteri dahil herşey devre dışı bırakıldı diyordu bende onlar olmadan yani sorunun olmadığı bir zamana çevirdim düzeldi.
arkadaşım bu programı indir. c d e artık hdd kaç bölümse hepsinin içine bu programı tek tek yerleştir ve orada çalıştır. örneğin c temizlemek için comfix uygulamasını kopyala C:\ dizinine yapıştır antivirüs programını kapat combofixi çalıştır ve hiç bir şey yapmadan bekle. işlem bittikden sonra aynı işlemi D:\ varsa E:\ içinde yap bu arada E hdd ise yap cd veya dvd ise yapma.
bunun için yapılmış ufak bir program vardı xp sorun gidericidiye, google da aratınca bir çok yerde paylaşmışlar. eger hala format atmadıysan bakmanı tavsiye ederim...