Kardeş açık diyorsunda siteye girip bakıyorum "Normal üye kaydımız kapatılmıştır." yazıyor...
Kardeş açık diyorsunda siteye girip bakıyorum "Normal üye kaydımız kapatılmıştır." yazıyor...
4 gün geçtiğinden olamaz kardeşim çünkü yaklaşık 10 gündür hergün siteyi kontrol ediyorum.Ama eğer gün içinde belirli saat aralıklarında üyelik alımı açılıyorsa denk gelmemiş olabilirim...4 Gün geçtiğinden olabilir mi ki ???
4 gün geçtiğinden olamaz kardeşim çünkü yaklaşık 10 gündür hergün siteyi kontrol ediyorum.Ama eğer gün içinde belirli saat aralıklarında üyelik alımı açılıyorsa denk gelmemiş olabilirim...
Üyelik aldım kardeşim sonundakarlof, mailini yaz davetiye atayım sana.
x3man72@hotmail.com
Teşekkürler...
gold_force38@hotmail.com
davet atarsan teşekkürler şimdiden
Gelmedi amagönderildi var mı isteyen?
Davetiyesi olan gönderebilir mi? :clover: ademzenci@hotmail.com
Bitane alabilir miyim tumbblerr00@gmail.com
Elinizde kaldıysa bende bir davetiye alabilir miyim. Şimdiden teşekkür ederim. cankocabiyik25@mynet.com
gönderildi
Davetiye kodu gönderecek arkadaşa çok minnettar kalırımTeşekkür ederim şimdiden. cankocabiyik25@mynet.com
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Sanırım bana ulaşmadı. Tekrar gönderme şansınız var mı acaba. Her gün kontrol ettiğim halde mailinizi bulamadım