Ref5.Net Davetiye Dağıtımı

onur1599

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
onur1599[MENTION=17725]Gmail[/MENTION].com gonderebilirseniz sevinirim...

Umit_R5

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Selamlar,
Ben ref5.net forumunun admini Ümit.
Belki yeri değil farkındayım ancak hakkımda asılsız şekilde atıp tutan jomily isimli üyenin yalanlamalar ile yaptığı karalamalara cevap vermek istedim.
Kendisi forumdaki tüm mesajlarını editleyip açıklama kısmınada " bu forumda paylaşım yapmamaya karar verdim " yazmıştır. Bunun üzerine nasılsa paylaşım yapmayı bırakmış ve mesajlarını silmiş diye bizde kendisini forumda tutmamayı kararlaştırdık. Şahış çok pişman olacak ki 6 defa farklı isimlerle üye olma girişiminde bulunmuştur. Vbulletin ile ilgilenen kişilerin bildiği clone detector botu sayesinde yakalanmış ve üyelikleri site erişime kapatılmıştır. Gelelim para konusuna :) Biz kimseye premium account satmadık. Sadece sitenin üye özelliklerini (avatar kullanımı, imza kullanımı, profil tasarımı, özel rank, renkli nick, özel title vs) sattık. İlk periyotta gelen 890 TL'yi Darülaceze vakfına bağışladık. Sonra bu uygulamayı bıraktık ve farklı şekilde yardımlarda bulunduk. Oradan gelen paraların tamamı yardım amaçlı kullanılmıştır. Şahsın asılsız iddalarından nasıl bir karaktere sahip olduğu belli olmaktadır ve bir sitenin davetiye konusuna başka bir sitenin reklamını yapması karakterinin ne durumda olduğunun nişanesidir.

SDN forum kullanıcıları uyelik[MENTION=213397]ref5[/MENTION].net adresine konu kısmında SDN geçecek şekilde mail atarlarsa gerekli öncelik sağlanacaktır.

Okuduğunuz için teşekkürler. Hayırlı geceler.

Ümit

Kobra_FighterTR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

private2sell

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Bana da davetiye gönderebilirmisiniz rica etsem..Şimdiden çok Teşekkürler.

Mail Adresim ; private2sell[MENTION=21031]yahoo[/MENTION].com

bomberman67

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
eğer bir ref5 davetiyesi varsa bende alabilirmiyim acaba ? (forforumfor@hotmail.com)

FireWalkeR-1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
elinizde davetiye varsa bir tanede bana gönderebilirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler :)

coplux35[MENTION=17725]Gmail[/MENTION].com

exca122

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
0
varsa bitanede ben alayım teşekkürler (exca322[MENTION=17725]Gmail[/MENTION].com)

Nargathrond

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
elinizde davetiye varsa bir tanede bana gönderebilirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler :)

coplux35@[B][URL="http://forum.shiftdelete.net/member.php?u=17725"]Gmail[/URL][/B].com

--- Mesaj Güncellendi ---

bir tane de bana davetiye gönderirseniz sevinirim :)

ferhattduran@hotmail.com

--- Mesaj Güncellendi ---

varsa bitanede ben alayım teşekkürler (exca322@Gmail.com)

Davetiyeleriniz gönderildi arkadaşlar..

Dağıtıma devam..

SilentBlow

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
silent.blow[MENTION=19469]live[/MENTION].com yollarsanız sevinirim

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
3 davetiye var isteyen olursa gönderebilirim.

Dinozor

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
l2b2011@hotmail.com a davetiyesi olan gönderirse sevinirim hatta elimde ipt davetiyesi var istenirse karşılığında ipt verebilirim. Teşekkürler.

alesta66

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0