Reeder p10 s mi̇ ,casper vi̇a a1 mi̇, zte axon 7 mi̇ ,mei̇zu pro 6 mi yoksa vodafone smart pro 7 mi

HANGISI

• REEDER P10S

• CASPER VİA A1

• ZTE AXON 7

• MEİZU PRO 6

• VODAFONE SMART PRO 7

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

cgrcetin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arkadaslar baska oneriniz varsa belirtirseniz sevinirim (iphone samsung haric)

M

Murat Burç

SDN Okuru
Kesinlikle zte axon 7
Ama başka olarak Htc 10 ve g5
Axon 7 ucuz gelmez haberin olsun

Uber

Profesör
Reaksiyon puanı
798
Caps Lock Klavye üzerinde bulunan ve gizemli tuşlardan biri diyebileceğimi Caps Lock tuşu çok faydalı ve kullanılan bir tuştur.Caps Lock tuşu klavye üzerindeki harfleri büyük veya küçük olarak yazmanıza yarar.Caps Lock tuşunu açık bıraktığınız zaman sürekli olarak harfleri büyük yazabilirsiniz. Shift tuşundaki gibi basılı tutarak harfleri büyük yazmanıza gerek yok.Etkin ya da devre dışı durumda olduğunu klavyenin sağ üst tarafındaki uyarı ışığının yanık ya da sönük olmasından anlayabilirsiniz. Aktif olduğunda yazacağınız tüm karakterler de büyük olacaktır.

dedikten sonra tamamı büyük başlık yazmak yasak belki sizde fark etmişsinizdir bu kadar uzun olan başlığı birde büyük yazınca nasıl iris parçalanması yaşattığını mobilde ki arkadaşları da düşünmek gerek !

Başlık düzenlenmiştir bu seferlik tekrarında uyarı alabilirsiniz ! @cgrcetin

#hainkostok

Asistan
Reaksiyon puanı
33
ZTE Axon 7. Casper e bulaşma derim.Reeder P10S de diğer bir alternatif olabilir bence.

exc4

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Axon 7 çıkış tarihi netleşti mi ?

Seyyahi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar baska oneriniz varsa belirtirseniz sevinirim (iphone samsung haric)
Arkaslar telefon alirken sadece etiket uzerindeki bilgilere bakip karar vermeyin ya da piyasadaki marka algisina gore degerlendirmeyin cihazlari inceleyin . yine burada LG G5- P10S incelemesini gorup hadi len dedim sırf bu yüzden gidip P10s i inceledim hakikaten dedikleri kadar varmis . telfon ihtiyaci olan tanidiklarima da P10S aldirdim hepsi de gayet memnun . bu arada casper bildigin çakma P10S yapmaya calismis ama yapamamis :) Reeder i ben de daha yeni yeni duyuyorum ama biraz arastirdiginizda bir cok bilindik markadan cok daha basarili .
kesinlikle P10S . . .

_FAUST_

Dekan
Reaksiyon puanı
1,612
Caper'dan hariç diğerlerini tavsiye ederim.Ama yedek parça vs onlara da bak.:)Sar değerini de unutma.:eek:

byAndroid

Asistan
Reaksiyon puanı
69
Casper in ve reederin telefonları yurt dışı gionee telefonları. Gionee markasının biri S6 pro mu ne diğeri de s8 olması lazım. Zte tipi hoşuma gitmiyor. Bu fiyata mi 5 öneriyorum

cgrcetin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Bencede reeder iyi ama kararsız kaldım oyüzden actım

M

Murat Burç

SDN Okuru
Reeder yaz yağmuru gibidir seyrek yagar kısa sürer ve bir an önce kendini son bahara bırakır ömrünü tamamlar
Reeder den hayır gelmez güncelleme alacağı belli değil helio p10un rom desteği yok yok da yok işte
Snapdragon 820 li zte axon 7 çok daha iyi kullanım sunar