Ahmed Hamza
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 8
Redmi note 9s 64gb almaya değer mi sizce
alınmaz yazılım çok kötüRedmi note 9s 64gb almaya değer mi sizce
pro daha mı iyialınmaz yazılım çok kötü
bir telefon önerir misiniz aynı fiyatlardaDeğmez.
Alınır, bütçeyi arttırabilir veya indirim olduğunda yakalayabilirseniz Realme 7 de alınabilir.Redmi note 9s 64gb almaya değer mi sizce
msung a 71 o fiyatlarda diye hatırlıyorumbir telefon önerir misiniz aynı fiyatlarda
Realme 7bir telefon önerir misiniz aynı fiyatlarda
Kullanıyor musunuz?alınmaz yazılım çok kötü
A71 alınmaz yanlış yönlendirme yapma.sa
msung a 71 o fiyatlarda diye hatırlıyorum
pardon yanlış yazmışım samsung a71 tavsiye ederimsa
msung a 71 o fiyatlarda diye hatırlıyorum
kardeş kusura bakma ben 3000 tl diye hatırlıyodumA71 alınmaz yanlış yönlendirme yapma.
3800 TL ayrıca.
Realme 7 hep o fiyatlardaydı hatta ilk açıklanan fiyatı 3000'di şu an fiyatı gayet iyi seviyede ve ara ara 2600'e düşüyor denk getirirseniz çok iyi olur.realme 7 ye zam geldi inermi sizce
1,5 senedir redmi note 7 kullanıyorum ilk 7-8 ay bir sorun yoktu ama miui 12 den sonra baya yavaşladı daha oncelerde dokunmatik alglamama ve durduk yere çöken uygulamalar gibi sorunlar oldu gözardı edilirmi edilir ama daha iyi yazılımla daha kötü donanım kullanmak daha mantıklı gelmeye başladı apple fanı değilim ama adamlar 4 gb ram koyuyor 8 12 gb lik telefonlara kapışıyor yazılım önemliKullanıyor musunuz?
Bence değmez.Xiaominin yazılım tarafı sıkıntılı.Redmi note 9s 64gb almaya değer mi sizce
Realme 7 yada ikinci el P20 Pro al geç.bir telefon önerir misiniz aynı fiyatlarda
Anladım.1,5 senedir redmi note 7 kullanıyorum ilk 7-8 ay bir sorun yoktu ama miui 12 den sonra baya yavaşladı daha oncelerde dokunmatik alglamama ve durduk yere çöken uygulamalar gibi sorunlar oldu gözardı edilirmi edilir ama daha iyi yazılımla daha kötü donanım kullanmak daha mantıklı gelmeye başladı apple fanı değilim ama adamlar 4 gb ram koyuyor 8 12 gb lik telefonlara kapışıyor yazılım önemli
Fikrim deiştirirseniz ne ala