• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Redmi Note 9 Vs Redmi 9

Halil21

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13
Arkadaşlar 2 cihaz arasındayım başka önermeyin bu ikisinin artı ve eksiklerini yazarmısınız hangisi iyi oyun fazla oynarım pubg kasmamalı yada en az hangisi kasar note 9 için kötü kasıyor diyorlar sizde fikrinizi belirtin lütfen

Arkadaşlar 2 cihaz arasındayım başka önermeyin bu ikisinin artı ve eksiklerini yazarmısınız hangisi iyi oyun fazla oynarım pubg kasmamalı yada en az hangisi kasar note 9 için kötü kasıyor diyorlar sizde fikrinizi belirtin lütfen
İkisi arasından note 9 derim ama aynı fiyata oppo a73 var onu almanı tavsiye ederim

Note 9 6 128 varmı bide sizce M31 nasıl fiyatı bunlara yakınmı
Note 9'da iki versiyon var
64 GB+ 3 GB ram
128 GB + 4 GB ram

M31'in fiyatıda 3800 lira yani bunlardan pahalı bunlarla aynı fiyata oppo a73 var onu almanızı şiddetle tavsiye ederim.

Note 9'da iki versiyon var
64 GB+ 3 GB ram
128 GB + 4 GB ram

M31'in fiyatıda 3800 lira yani bunlardan pahalı bunlarla aynı fiyata oppo a73 var onu almanızı şiddetle tavsiye ederim.
A 73 30 fps redmi 9 45 bide ben xiaomi almak istiyorum ne dersiniz pişman olurmu yum redmi 9 veya note 9 bide hangisi

A 73 30 fps redmi 9 45 bide ben xiaomi almak istiyorum ne dersiniz pişman olurmu yum redmi 9 veya note 9 bide hangisi
Arayüzden dolayı 1.5-2 yıl sonra kasmaya başlar o yüzden giriş seviyesi xiaomi cihazları önermiyorum illa alacaksınız redmi note 9 alın.