Redmi Note 9 Şarj Almama Sorunu

FatihBahadr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
39
İyi günler arkadaşlar. 1 ay önce redmi note 9 128 aldım mistoredan. Telefondan çok memnunken bugün biri arayınca kendini yeniden başlatmaya başladı. Şarja taktığımda yüzde 4 ü geçmiyor. Ayarlardan format attım düzelmedi. Garantiye göndermeden halledebilmemin bir yolu var mı? Wipe data yapmak için power ve volume up yaptım ama o menüye girmiyor.

Yasiin

Dekan
Reaksiyon puanı
3,968
Bence fazla kurcalamayın boşuna tr garantili almadınız gönderin gitsin.

Marsy

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
174
Yani Dokunmayın Bencede En Yakın Telefoncudan Yaptırın Yada Yenisini Alın Daha Mantıklı

FatihBahadr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
39
İlk android deneyiminde böyle saçma şeyler yaşamak istemezdim. Neyse ki ana telefonum iPhone 8 Plus. iPhone gibisi yoktur. Müşteri hizmetlerini arayıp muhattap bulamıyorum böyle bişey var mı? iPhone servisi telefona bağlanıp hallediyor herşeyi. Bir kez daha anladım Apple kalitesini.

Hakantoris

Profesör
Reaksiyon puanı
1,242
Anormal bir durum. Daha önce ne karşılaştım ne de bu sorunu yaşayan birini gördüm. TR garantili ise uğraşmadan garantiye yollayın. Yazılımda problem varmış gibi gözüküyor. Stock rom atmayı deneyin isterseniz.

FatihBahadr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
39
Anormal bir durum. Daha önce ne karşılaştım ne de bu sorunu yaşayan birini gördüm. TR garantili ise uğraşmadan garantiye yollayın.
Gönderecez mecbur. Bu kadar kullanılan ve tutulan bir telefon firmasının bir muhattabının olmaması kötü bence.

Hakantoris

Profesör
Reaksiyon puanı
1,242
İlk android deneyiminde böyle saçma şeyler yaşamak istemezdim. Neyse ki ana telefonum iPhone 8 Plus. iPhone gibisi yoktur. Müşteri hizmetlerini arayıp muhattap bulamıyorum böyle bişey var mı? iPhone servisi telefona bağlanıp hallediyor herşeyi. Bir kez daha anladım Apple kalitesini.
Apple üründen ziyade hizmet satışını yapan en iyi markadır. Piyasa gelirinin 2 Trilyon dolara ulaşmasındaki en büyük etken budur. Bu arada Orta segment bir telefonu Apple gibi bir şirketin telefonlarıyla karşılaştırmak doğru olmaz :D

FatihBahadr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
39
Apple üründen ziyade hizmet satışını yapan en iyi markadır. Piyasa gelirinin 2 Trilyon dolara ulaşmasındaki en büyük etken budur. Bu arada Orta segment bir telefonu Apple gibi bir şirketin telefonlarıyla karşılaştırmak doğru olmaz :D
İsterse en pahalı android olsun. İphone 6s’e verile hizmetin hangisi veriliyor android’e?