realme baktım yine şikayet var redmi baktım yine şikayet varredmi şikayet var.com bak ne yazıyor nasıl bir telefon ona göre bak pişman olursun aldına keyfimden söylemiyorum
Realme 6 Pro öneririm ekran, hoparlör gibi önceliklerin varsa Poco X3 NFC'yi bekleyebilirsinİki telefondan birini almak istiyorum telefondan beklentim güzel oyun oynatsın ekran kalitesi iyi olsun hoparlör ü iyi olsun
çok fazla bilmediğim marka istemiyorum :/Realme 6 Pro öneririm ekran, hoparlör gibi önceliklerin varsa Poco X3 NFC'yi bekleyebilirsin
Anladım Poco Xiaomi'nin alt markasıçok fazla bilmediğim marka istemiyorum :/
aaa o zaman araştırayımAnladım Poco Xiaomi'nin alt markası
Xiaomi 2 yıl önce Pocophone F1 diye bir model çıkarmıştı sonra bunu Poco ismiyle alt markasına dönüştürdüaaa o zaman araştırayım
Realme 6 pro öneririm.İki telefondan birini almak istiyorum telefondan beklentim güzel oyun oynatsın ekran kalitesi iyi olsun hoparlör ü iyi olsun
Kendim kullanıyorum, kasma olayları tamamen yalan. Kamera toz alma olayı doğru ilk parti ürünlerde varmış onların da değişimi yapıldı. Ben 2 ayı geçkin süredir kullanıyorum toz alma kasma vs yok.Ben de bu ikisi arasında kaldım sayılır. Redmi Note 9 Pro düşünüyordum ciddi olarak ama kamerası toz alıyor diye şikayetler var tasarımdan dolayı. 6 gb ram'e rağmen takılma oluyormuş bazı programlarda artık nasıl oluyorsa. Realme 6 pro için de mutlaka şikayetler vardır. Bir de Realme 6 pro da NFC yok.
Realmi 6 pro derimİki telefondan birini almak istiyorum telefondan beklentim güzel oyun oynatsın ekran kalitesi iyi olsun hoparlör ü iyi olsun