öncelikle herkeze merhaba yeni bir telefon almayı düşünüyorum ama redmi note 9 pro ve poco x3 nfc arasında kaldım sizce hangisini almalıyım ve 4000 tl bütçem var başka önerileriniz varsa yazarsanız sevinirim şimdiden hepinize teşekkürler.
Poco x3
Mesaj otomatik birleştirildi:
Mi 10 lite 5g. En mantıklısı olur.
O zaman realme 7 Pro ve m51e bakın.o bütçemi baya aşıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
poco x3'ün hoparlarü titreme yapıyormu o biraz kafama takıldı
İkisinide salla.Realme 7 pro yada M51 almanı tavsiye ederim.öncelikle herkeze merhaba yeni bir telefon almayı düşünüyorum ama redmi note 9 pro ve poco x3 nfc arasında kaldım sizce hangisini almalıyım ve 4000 tl bütçem var başka önerileriniz varsa yazarsanız sevinirim şimdiden hepinize teşekkürler.
3000 bandında alınabilecek en iyi cihazlardan.peki poco x3 nfc hakkında düşünceleriniz nasıl
peki poco x3 ün kronik sorunları hakkında bir bilginiz var mıİkisi arasından Poco X3.
Arkası plastik ve stereo hoparlör olduğu için evet titreme yapıyor aynı durum Realme 7 Pro'da da var ama bence bu bir sorun değil.poco x3'ün hoparlarü titreme yapıyormu o biraz kafama takıldı
titreme çok fazla mı yapıyorArkası plastik ve stereo hoparlör olduğu için evet titreme yapıyor aynı durum Realme 7 Pro'da da var ama bence bu bir sorun değil.
Realme 7 Pro için bu konu hakkında şu videoda bahsediliyor 7:18 den sonratitreme çok fazla mı yapıyor
Kronik sorunu yok diye biliyorum sadece Chrome'da ekran sararma sorunu yaşayan kullanıcılar var güncellemeye düzeltilecektir fakat yine de bilin diye söyledim.peki poco x3 ün kronik sorunları hakkında bir bilginiz var mı
Honor 20'nin fiyatını daha yüksek biliyordum katılıyorum 3600 bandı için iyi cihaz.Reno 4 ,honor 20 ,realme 7 pro,m51 alabilirsiniz ikisi arasından poco x3