Redmi Note 9 Pro kullanıcıları buraya.

Yasiin

Dekan
Reaksiyon puanı
3,968
Evet nette gördüğüm bir kısımda 0.2 var halen güncelleme gelmeyen. Beklemek var acele etme rom işlerine girme bence.
Yok ya pek anlamam zaten yaparım da uğraşmam, birde garantisi var rom atınca garanti dışı kalıyor

xdesignerdem

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yaklaşık 1 ay önce aldım telefonu. Şimdiye kadar hiçbir sorun yaşamadım. Telefon gayet iyi ancak elime başka bir telefon aldığımda note 9 pro'nun bir taş olduğunun farkına varıyorum gerçekten çok ağır ? Kamerasına toz kaçmadı, hiçbir şekilde hata verip bir uygulamadan atmadı, kamera uygulamasını açmamazlık ve atma olayı da yaşamadım. Sadece telefonla konuşurken sensörü çok hassas ancak kalibre edilebiliyor tabi. Gerçekten mükemmel telefon.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yaklaşık 1 ay önce aldım telefonu. Şimdiye kadar hiçbir sorun yaşamadım. Telefon gayet iyi ancak elime başka bir telefon aldığımda note 9 pro'nun bir taş olduğunun farkına varıyorum gerçekten çok ağır ? Kamerasına toz kaçmadı, hiçbir şekilde hata verip bir uygulamadan atmadı, kamera uygulamasını açmamazlık ve atma olayı da yaşamadım. Sadece telefonla konuşurken sensörü çok hassas ancak kalibre edilebiliyor tabi. Gerçekten mükemmel telefon.

_Zaur_

Rektör
Cezalı
Reaksiyon puanı
23,585
@Yasiin
@MrtAltg
@_Zaur_
Sizde şu an kameraya toz kaçma sorunu var mı? Bir de bu telefonları ne kadar zamandır kullanıyorsunuz?
2 ay olalı kullanıyorum daha yok.

Ayrıca işim gereği cam kumlama işinde çalışıyorum. Öyle bir fırtına koparıyorum ki Tozdan yanıma yaklaşılamıyor.
Telefonda üstümde oluyor bir sorun yok şuanlık.

bilexsamet

Profesör
Reaksiyon puanı
2,415
2 ay olalı kullanıyorum daha yok.

Ayrıca işim gereği cam kumlama işinde çalışıyorum. Öyle bir fırtına koparıyorum ki Tozdan yanıma yaklaşılamıyor.
Telefonda üstümde oluyor bir sorun yok şuanlık.
Teşekkürler.

zenith25

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13
yeni güncellemeden sonra telefon rehberine birini kaydederken isim kısmın da boşluk bırakılmıyor, deli etti, aynı hatayı alanlar ve daha önemlisi alıp da çözenler var mıdır?

Arrites

Asistan
Reaksiyon puanı
46
Redmi note 9 pro kullananların bazıları kameranın toz aldığını söylüyor sizlerde böyle bir problem varmı? Ben 1 haftadır kullanıyorum şuanlık bir sorun yok, ama forumlarda gördüğüm kadarıyla neredeyse çoğu kişi toz olayından şikayetçi. Kamera koruyucu kılıf sipariş ettim inşallah bir faydasını görürüm de toz almaz.
Abi aldim ilk 2 ay çok iyide suan asistan kendi kendine geliyor bir de böyle ses göstergesi yandan çıkıyor sonra kapanıyor

_Zaur_

Rektör
Cezalı
Reaksiyon puanı
23,585
yeni güncellemeden sonra telefon rehberine birini kaydederken isim kısmın da boşluk bırakılmıyor, deli etti, aynı hatayı alanlar ve daha önemlisi alıp da çözenler var mıdır?
Bende Pro model değil ve google rehberle geldi öyle sorun yok.
Ama kişileri telefon hafızasına .vcf dosya olarak kaydedemiyorum. Çok sinirlendim buna göre ilk başlarda. Belki güncellemeyle gelir diye umuyorum.

Yasiin

Dekan
Reaksiyon puanı
3,968
Abi aldim ilk 2 ay çok iyide suan asistan kendi kendine geliyor bir de böyle ses göstergesi yandan çıkıyor sonra kapanıyor
Büyük bir güncelleme falan geldiyse sıfırlamaya deneyin düzelir diye tahmin ediyorum.

Ad soyad olarak alt alta soruyor bende örnek isim Ahmet soyadına da Kanberci vs yazabiliyorum istediğim gibi. Hangi miui sürümindesin?

zenith25

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13
Bende Pro model değil ve google rehberle geldi öyle sorun yok.
Ama kişileri telefon hafızasına .vcf dosya olarak kaydedemiyorum. Çok sinirlendim buna göre ilk başlarda. Belki güncellemeyle gelir diye umuyorum.
bendeki de asla böyle kullanılamaz ki bütün isimler dipdibe nasıl olacak okunmuyolar bile! bir de genelde böyle güncellemelerden sonra ön tarafın kapanmayı algılama sensörü yani telefonu kulağınıza götürdüğünüzde ışığının sönmesini sağlayan sensör bir hata verşyor, ışık sönmüyor falan, bunu çözmek için yeniden başlatın veya kapatıp açın kendine geliyor ama bendeki mevcut sorunu bilen varsa çok iyi olur ya

Yasiin

Dekan
Reaksiyon puanı
3,968
bendeki de asla böyle kullanılamaz ki bütün isimler dipdibe nasıl olacak okunmuyolar bile! bir de genelde böyle güncellemelerden sonra ön tarafın kapanmayı algılama sensörü yani telefonu kulağınıza götürdüğünüzde ışığının sönmesini sağlayan sensör bir hata verşyor, ışık sönmüyor falan, bunu çözmek için yeniden başlatın veya kapatıp açın kendine geliyor ama bendeki mevcut sorunu bilen varsa çok iyi olur ya
Miui sürümün de sıkıntılar olabilir hangi sürümdesin? 11.0.2deyim ben dediklerin hiç biri olmadı.

zenith25

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13
Miui sürümün de sıkıntılar olabilir hangi sürümdesin? 11.0.2deyim ben dediklerin hiç biri olmadı.
işte sorun orada bu dediğim sorun 11 sürümünün hiçbirinde yoktu geçen hafta 12.0.1'e geçtim ve öyle başladı. görsel olarak baya iyi ama sorun da büyük

Arrites

Asistan
Reaksiyon puanı
46
Büyük bir güncelleme falan geldiyse sıfırlamaya deneyin düzelir diye tahmin ediyorum.

Ad soyad olarak alt alta soruyor bende örnek isim Ahmet soyadına da Kanberci vs yazabiliyorum istediğim gibi. Hangi miui sürümindesin?
Bana güncelleme gelmiyor ki hâlâ 11.02 deyim

Yasiin

Dekan
Reaksiyon puanı
3,968
işte sorun orada bu dediğim sorun 11 sürümünün hiçbirinde yoktu geçen hafta 12.0.1'e geçtim ve öyle başladı. görsel olarak baya iyi ama sorun da büyük
12 yeni çıktığı için problemler normal ben her zaman derim güncelleme geldiğinde 2-3 ay bekleyin hatalar fixlensin diye 11.0.2 en stabil hiçbir sorun yok

Arrites

Asistan
Reaksiyon puanı
46
12 yeni çıktığı için problemler normal ben her zaman derim güncelleme geldiğinde 2-3 ay bekleyin hatalar fixlensin diye 11.0.2 en stabil hiçbir sorun yok
Bende 12 yi bekliyorum gelsin diye telefonun sıfırladım sorun düzelmedi bir daha xiaomi almayı düşünmüyorum aynı fiyata samsung alırım artık bozulursa falan

bilexsamet

Profesör
Reaksiyon puanı
2,415
Yaklaşık 1-1.5 ay önce bir arkadaşa Redmi Note 9 Pro almıştık Hepsiburada'dan. Bu sürede kameraya toz kaçma sorunu yaşamadı çok şükür.

Piribey

Öğrenci
Reaksiyon puanı
44
Bende note 8 den note 9 pro ya geçtim.Şikayet edecek bir şey bulamıyorum.Tam hayalimdeki telefon.Yorumlarda ve özelliklerde kişisel tema oluşturmadan bahsedilmemiş ama varmış.Tek eksiği kamerada ses komut özellğinin olmaması.Beni en çok memnun eden tarafı telefonda bulunması gereken özelliklerin sorun ve öneri bildir bölümünde bildirince hepsi telefonlara yeni yazılımlarda eklenmiş olması.Telefonum gerçekten süper oldu.