attilathehun
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 9
Merhabalr Redmi Note 9 Oyun Peformansı nasıl Oyundan atmalar yapiyor mu bu gi i kunularda yardimci olur musunuz
Realme 6 Pro al geç.Snapdragon 720g işlemci ve 90 Hz ekran hızı ile iyi bir oyun performansı alırsın.Merhabalr Redmi Note 9 Oyun Peformansı nasıl Oyundan atmalar yapiyor mu bu gi i kunularda yardimci olur musunuz
Arkadaş IBAN versin siz atarsınız 1200 TL'yi.Realme 6 Pro al geç.Snapdragon 720g işlemci ve 90 Hz ekran hızı ile iyi bir oyun performansı alırsın.
Ayrıca ekleyeyim. 720G ile 90Hz oyunculuğu doya doya yaşayabileceğini düşünen varsa ben ona ancak kaba etimle gülerim.Realme 6 Pro al geç.Snapdragon 720g işlemci ve 90 Hz ekran hızı ile iyi bir oyun performansı alırsın.
Ne ukalalığı?Bir kerede ukalalık yapmak yerine yazılan yoruma saygı duymayı denesen.Realme 6 Pronun incelemelerini izledim.Oyun performansı yeterli.90 Hz ekran hızı olması 90 FPS desteğine sahip oyunlarda işe yarıyor.Senin kullandığın cihazda gayet iyi bir cihaz.Şu teknolojik ürünlere olumsuz bakma huyundan vazgeçmeni tavsiye ederim.
Konu sahibi Redmi Note 9'u soruyor bütçesi belli siz 3600TL olan Realme 6 Pro öneriyorsunuzRealme 6 Pro al geç.Snapdragon 720g işlemci ve 90 Hz ekran hızı ile iyi bir oyun performansı alırsın.
Realme 6'da heliog90t vardı onunla karıştırdım. Fakat bu helio g90t'nin 720g ile benzer güçte olduğunu değiştirmiyor.Realme 6 Pro da mediatek helio g90t değil Snapdragon 720g var.Kendin söylüyorsun Fortnite da low ayarda bile olsa 90 fps desteği var.Pugb 90 FPS değil maksimum 60 fps veriyor.Güncelleme ile o da 90 fps olabilir.Evet arada 1200 TL bı fark var ama son dönemde Xiaomilerde yazılımsal hatalar var.Bunuda dikkate alarak yorum yap derim.