Redmi Note 9 Oyun Performandı Nasıl?

attilathehun

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Merhabalr Redmi Note 9 Oyun Peformansı nasıl Oyundan atmalar yapiyor mu bu gi i kunularda yardimci olur musunuz

M

Murat Burç

SDN Okuru
Orta ayarları alırsın o işlemciyle. Sandpragon 675'li TCL Plex daha iyisi Snapdragon 720G2li Redmi Note 9S veya Mediatek Helio G90T'li redmi note 8 proya zorlayabilirsen bence daha iyi olur.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Realme 6 Pro al geç.Snapdragon 720g işlemci ve 90 Hz ekran hızı ile iyi bir oyun performansı alırsın.
Arkadaş IBAN versin siz atarsınız 1200 TL'yi.
Uygundur sanıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Realme 6 Pro al geç.Snapdragon 720g işlemci ve 90 Hz ekran hızı ile iyi bir oyun performansı alırsın.
Ayrıca ekleyeyim. 720G ile 90Hz oyunculuğu doya doya yaşayabileceğini düşünen varsa ben ona ancak kaba etimle gülerim.

Delilim de var. Ben Snapdargon 855 Plus ve 90hz ekranı olan OnePlus 7T kullanıcısıyım. Bu cihazda bile 90hzin durumu ortada.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Bir kerede ukalalık yapmak yerine yazılan yoruma saygı duymayı denesen.Realme 6 Pronun incelemelerini izledim.Oyun performansı yeterli.90 Hz ekran hızı olması 90 FPS desteğine sahip oyunlarda işe yarıyor.Senin kullandığın cihazda gayet iyi bir cihaz.Şu teknolojik ürünlere olumsuz bakma huyundan vazgeçmeni tavsiye ederim.
Ne ukalalığı?
Fornite 90 fps yok, pubg yok.
Say hadi bana 90 FPS destekli olan oyunları.warhammer gibi grafikleri görece çok yüksek olmayan oyunda bile SD855 Plus'a en yüksek grafikler için bu cihaza tavsiye edilen özelliklerin üzerinde diyor.
Sen de kalkmış Helio G90T ile sorunsuz sıkıntısız 90 fps oyunculuk deneyimi yaşayabileceğini söylüyorsun.
Yarın Pubg veya fortniteda 90 fps sçeneğini bulamayıp sana sorarsa ne cevap vereceksin?
Bir çok oyun 90 fps desteğine sahip değil. PUBG çin sürümünde destekliyor. Fortnite ise yalnızca low ayarda op8 ailesi 90 fps, 3. ve 4. nesil ipad prolarda meidum ayarlarda 120 fps.
Bunun dışında epic ayarlarda 30 fps üzerinde çalıştıran bir tane cihaz yok bir tane. iPad Pro dahil. 11 Pro Max dahil. iPhone SE 2020 dahil.

Ayrıca önerdiğin realme 6 pro 3600 tl, redmi note 9 2400 tl

rrrr

Dekan
Reaksiyon puanı
3,742
silindi (5346594)

Son düzenleme:

Cvnmrt

Dekan
Reaksiyon puanı
3,942
Konu sahibi Redmi Note 9'u soruyor bütçesi belli siz 3600TL olan Realme 6 Pro öneriyorsunuz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Oyun için alıyorsanız almışken Redmi Note 8 Pro almanızı öneririm 2550 civarında satılıyor

M

Murat Burç

SDN Okuru
Realme 6 Pro da mediatek helio g90t değil Snapdragon 720g var.Kendin söylüyorsun Fortnite da low ayarda bile olsa 90 fps desteği var.Pugb 90 FPS değil maksimum 60 fps veriyor.Güncelleme ile o da 90 fps olabilir.Evet arada 1200 TL bı fark var ama son dönemde Xiaomilerde yazılımsal hatalar var.Bunuda dikkate alarak yorum yap derim.
Realme 6'da heliog90t vardı onunla karıştırdım. Fakat bu helio g90t'nin 720g ile benzer güçte olduğunu değiştirmiyor.
Pubg'nin 120 fps bile desteği var fakat çin sürümünüde.
Fortnite'da low ayarda 90 fps desteği olan cihaz snapdragon 865li oneplus 8 ve 8 pro. Başka hiçbir cihazın (bir de ipad prolar) desteği yok.