Yasiin
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 3,968
Sizce alınır mı?
Sakın öyle bir hata yapmayın. 9 serisinin fiyatları yakın, üstüne 200 300 koyup 9 pro almak daha mantıklı olur. Ayrıca realme 6 da düşünebilirsiniz. Yok, çıkamam derseniz Tcl Plex'e bakmanızı öneririm.Sizce alınır mı?
Neden alınmaz ki? 2500TL bandında max alınabilecek bir telefon bence bir kaç araştırma yaptım fakat uygun birşey bulamadım sadece mediatek işlemciler kötü diyorlar.Sakın öyle bir hata yapmayın. 9 serisinin fiyatları yakın, üstüne 200 300 koyup 9 pro almak daha mantıklı olur. Ayrıca realme 6 da düşünebilirsiniz. Yok, çıkamam derseniz Tcl Plex'e bakmanızı öneririm.
TCL Plex: 6 GB Ram, NXTVISION, Sd 675, imx582 sensör, hafif ve ince tasarım, cam arka kapak.Maximum 2500TL bandında bir telefon arıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Neden alınmaz ki? 2500TL bandında max alınabilecek bir telefon bence bir kaç araştırma yaptım fakat uygun birşey bulamadım sadece mediatek işlemciler kötü diyorlar.
Tcl markasını daha önce hiç duymadım pek güvenemiyorum ya başka bir alternatif varmı bilindik markalar olursa çok iyi olur.TCL Plex: 6 GB Ram, NXTVISION, Sd 675, imx582 sensör, hafif ve ince tasarım, cam arka kapak.
Redmi note 9: Batarya
Tcl dünyanın en iyi televizyon ve panel üreticilerinden, Amerikada tv'leri çok popüler. Sadece Tr'ye yeni girdi.Tcl markasını daha önce hiç duymadım pek güvenemiyorum ya başka bir alternatif varmı bilindik markalar olursa çok iyi olur.
Ne bileyim pek içime sinmiyor ısınamadım.Tcl dünyanın en iyi televizyon ve panel üreticilerinden, Amerikada tv'leri çok popüler. Sadece Tr'ye yeni girdi.
Öncelikle Redmi Note 9 için işlemcisinden ötürü alınmaz diyenlere hiç takılmayın Redmi Note 8 Pro ilk çıktığında kullandığı MediaTek Helio G90T işlemcisine onca laf edildi ama işlemci kendini kanıtladı hatta Realme de bu sene Realme 6 modelinde Helio G90T kullanıyor neyse konu dağıldı biraz yani telefon fiyatını işin içine katmayınca alınabilecek bir telefon ama fiyatına gelince asla 2500 edecek bir telefon değilSizce alınır mı?
İnan maximum çıkabileceğim fiyat 2500 onun bir tık üstüne bile çıkamam. Sizce 2500e alınmaz mı yada hangi telefon alınır?Öncelikle Redmi Note 9 için işlemcisinden ötürü alınmaz diyenlere hiç takılmayın Redmi Note 8 Pro ilk çıktığında kullandığı MediaTek Helio G90T işlemcisine onca laf edildi ama işlemci kendini kanıtladı hatta Realme de bu sene Realme 6 modelinde Helio G90T kullanıyor neyse konu dağıldı biraz yani telefon fiyatını işin içine katmayınca alınabilecek bir telefon ama fiyatına gelince asla 2500 edecek bir telefon değil
200 daha ekleyip Redmi Note 9S almak çok çok daha mantıklı bir alışveriş olur
O halde Redmi Note 9 öneririm alternatif olması açısından TCL Plex de olabilir ama anladığım kadarıyla TCL markasına pek sıcak bakmıyorsunuzİnan maximum çıkabileceğim fiyat 2500 onun bir tık üstüne bile çıkamam. Sizce 2500e alınmaz mı yada hangi telefon alınır?
Evet pek içim ısınmadı nedense. Etrafta okuduklarım kadarı ile note 9 mediatek olduğu için çoğu kişi note 8 alman daha doğru olur diyor sence note 8 mi note 9mu hangisini almalıyım?O halde Redmi Note 9 öneririm alternatif olması açısından TCL Plex de olabilir ama anladığım kadarıyla TCL markasına pek sıcak bakmıyorsunuz
Redmi Note 9 almalısınız işlemci konusunda içiniz rahat olsun bu söylenenlerin hepsi Helio G90T için de söylendi hatta az önce araştırma yaparken iki işlemcinin kıyaslamasına rastladımEvet pek içim ısınmadı nedense. Etrafta okuduklarım kadarı ile note 9 mediatek olduğu için çoğu kişi note 8 alman daha doğru olur diyor sence note 8 mi note 9mu hangisini almalıyım?
Alırsam zaten 128lik alacağım ya hbde 2500TLydi en son bayramdan sonra almayı planlıyorum.Redmi Note 9 alırsanız 128 GB depolama alanına sahip olan modeli almaya dikkat edin 64GB lık modelde 3GB Ram var
Birde işlemcilerden pek fazla anlamıyorum sizce note8in işlemcisi mi daha iyi note 9un mu farklı model işlemciler olduğu için pek anlayamadım.Redmi Note 9 alırsanız 128 GB depolama alanına sahip olan modeli almaya dikkat edin 64GB lık modelde 3GB Ram var
Redmi Note 9 almalısınız işlemci konusunda içiniz rahat olsun bu söylenenlerin hepsi Helio G90T için de söylendi hatta az önce araştırma yaparken iki işlemcinin kıyaslamasına rastladım
![]()
Redmi Note 9 vs Redmi Note 8: Is the Helio G85 really a performance upgrade?
Is newer better? The Redmi Note 9 was launched months ago debuting with MediaTek's new Helio G85, but how does it compare to the tried and tested Snapdragon 665 on Xiaomi's last-gen Redmi Note 8? Well, the results are nuanced.www.notebookcheck.net
Redmi Note 9'un işlemcisi daha iyi ama bu farkı günlük kullanımda hissedemezsinizBirde işlemcilerden pek fazla anlamıyorum sizce note8in işlemcisi mi daha iyi note 9un mu farklı model işlemciler olduğu için pek anlayamadım.
Sosyal medya da falan takılıyorum, ara sıra oyun oynarım pubg clash vs beni idare eder mi şarjı falan nasıl?Redmi Note 9'un işlemcisi daha iyi ama bu farkı günlük kullanımda hissedemezsiniz
5020 mAh batarya gayet yeterli olacaktır yine de kesin bir şey diyemem bu sizin kullanımınıza bağlıSosyal medya da falan takılıyorum, ara sıra oyun oynarım pubg clash vs beni idare eder mi şarjı falan nasıl?
Çok teşekkür ederim yardımların için. ?5020 mAh batarya gayet yeterli olacaktır yine de kesin bir şey diyemem bu sizin kullanımınıza bağlı
Rica ederim yardımcı olabilmişimdir umarım ?Çok teşekkür ederim yardımların için. ?