• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Redmi Note 8

Xiaomi Redmi Note 7 kullanıyorum.Malzeme kalitesi olarak çok iyi bir telefon,kendisinden daha pahalı olan A50 ile karşılaştırdığımda benim telefonumun daha iyi hissettirdiğini gördüm çünkü Xiaomi arka tarafa plastik bir cam koymak yerine gorilla glass 5 bir cam yerleştirmiş,bu da malzeme kalitesinde samsungun ezildiğini gösteriyor.
Xiaomi gibi yeni çıkan bir markanın yılların markasına bu kadar kısa sürede kafa tutması demek xiaomi nin hızla geliştiğine bir örnektir.
Samsung tamam kaliteli diyorsun o zaman A serisini kısacana bir karşılaştıralım ?
Hem daha ucuz hem de daha iyi donanımlara sahip bir telefon:
Xiaomi Redmi Note 7 - Samsung Galaxy A30 Karşılaştırması - Epey

Hem daha ucuz hem de daha iyi donanımlara sahip bir telefon:
https://www.epey.com/akilli-telefon...0-202956/samsung-galaxy-a50_redmi-note-8-pro/
Hem daha ucuz hemde daha iyi donanımlara sahip bir telefon:
https://www.epey.com/akilli-telefonlar/karsilastir/155585-167771/samsung-galaxy-a70_xiaomi-mi-9t/
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir şey yok :DAzıcık ironi serpiştirdim :)
:)) bende telefon patladı sandim

bence kaliteli herkesin kişisel görüşü ama çöp demek ayıp olur demi
Sence kaliteli bence değil hem ben A ve M serisine çöp dedim çünkü hem parasının hakkını vermiyor hemde Samsung ürünlerinin arkasında durmuyor hem ben haklıyım S ve Note serisi varken neden A ve M serisine yöneleyim ?

Samsung daha iyi diye bir şey yok. Bilhassa 3000 lira ve altı modelleri muadili olan Çin markaları kadar kaliteli ve performanslı değil. Bunun sebebi Çin'de yapım maaliyetleri daha ucuz ve fiyat politikaları farklı. Özellikle Xiaomi, Meizu ve Realme gibi markalar. Samsung da rekabet edebilmek için mecburen işlemci, kasa kalitesi, kamera kalitesi gibi şeyleri düşürüyor.

Samsung daha iyi diye bir şey yok. Bilhassa 3000 lira ve altı modelleri muadili olan Çin markaları kadar kaliteli ve performanslı değil. Bunun sebebi Çin'de yapım maaliyetleri daha ucuz ve fiyat politikaları farklı. Özellikle Xiaomi, Meizu ve Realme gibi markalar. Samsung da rekabet edebilmek için mecburen işlemci, kasa kalitesi, kamera kalitesi gibi şeyleri düşürüyor.
İşte bu yüzden Samsung'un orta segmenti alınmaz daha ürünlerinin arkasında durmayan firmadan ne bekleyebilirsin ki servisi de rezalet zaten hele ki güncelleme konusunda en şerefsiz firma Samsung'tur

Son düzenleme:

Mesela benim telefonum Mi 9T. İnternette 2800, mağazada 3000. Fiyat olarak muadili A70 ama özellik olarak A80 ile neredeyse aynı gibi ki o da internette 3900 iken mağazada 4100 şu an. Mi 9T ile A80 kasa kaliteleri filan da çok benzer bu arada. A70 özellik olarak da Meizu Note 9 ile benzer. Note 9 da 1600 filan. Tek farkı A70 cam görünümlü plastik iken Note 9 metal. :)

İşte bu yüzden Samsung'un orta segmenti alınmaz daha ürünlerinin arkasında durmayan firmadan ne bekleyebilirsin ki servisi de rezalet zaten
Ya servis Apple ve Huawei dışında hepsi aynı gibi benim bildiğim.

Mesela benim telefonum Mi 9T. İnternette 2800, mağazada 3000. Fiyat olarak muadili A70 ama özellik olarak A80 ile neredeyse aynı gibi ki o da internette 3900 iken mağazada 4100 şu an. Mi 9T ile A80 kasa kaliteleri filan da çok benzer bu arada. A70 özellik olarak da Meizu Note 9 ile benzer. Note 9 da 1600 filan. Tek farkı A70 cam görünümlü plastik iken Note 9 metal. :)

Ya servis Apple ve Huawei dışında hepsi aynı gibi benim bildiğim.
Casper'ın servisi Samsung kadar rezalet değil Tamindir'in youtube kanalında videosu mevcut

Bence de orta sınıf da xiaomi tercih edilmeli samsung da fena değil ama

Bence de orta sınıf da xiaomi tercih edilmeli samsung da fena değil ama
Orta sınıf da Xiaomi üst segmentte Samsung Huawei amiral gemisi katili olarak ise OnePlus tercih edilmeli
Ulan şu forumda OnePlus kullanmayı en çok isteyen kişi ben miyim acaba ?

Orta sınıf da Xiaomi üst segmentte Samsung Huawei amiral gemisi katili olarak ise OnePlus tercih edilmeli
Ulan şu forumda OnePlus kullanmayı en çok isteyen kişi ben miyim acaba ?
Onu bilmemde şu forumda Mİ 9 T yi senden başka kimse bu kadar çok isteyemez :D

O marka başlı başına rezalet ki zaten (Casper). Servisi biraz iyi olsa ne yazar.
Servisi iyi olsa bile telefonlar b*k gibi kafama silah dayasalar kullanmam şerefsizim

Aslında var onlardan biri de @Cvnmrt reisim Mİ9T'yi beraber alacaz :D

Bende aksini söylemiyorum zaten
Size şaka gibi geliyor herhalde benim gerçekten yeni bir telefona geçmem gerekiyor