Telefonu 1 hafta önce falan aldım ekran koruyucu takmaya çalıştım kendi kendime sonra takamadım ben de salla çok lazım değil diye kırdım çöpe attım. Ekranın çok tozlanmasının bunla alakası olabilir mi? Ekran deli gibi tozlanıyor
O zaman gidip taktırayımOlabilir.Ben aldığım günden beri ekran koruyucu ile kullanıyorum toza dair bir sorun yaşamadım.Koruyucu olmadı için tozu daha çok tutabilir.Takmayı bilmiyorsan aldığın yerden rica et.Ben de bilmediğim için öyle yaptırıyorum.
Hocam bataryası falan nasıl onerir misiniz? Eksi yönleri nelerTelefonu 1 hafta önce falan aldım ekran koruyucu takmaya çalıştım kendi kendime sonra takamadım ben de salla çok lazım değil diye kırdım çöpe attım. Ekranın çok tozlanmasının bunla alakası olabilir mi? Ekran deli gibi tozlanıyor
Hocam telefon mükemmel ötesi. Yani alacaksanız kesinlikle alın. Ben full oyun oynayan birisiyim 2 saatte %100 şarj oluyor ve akşama kadar rahat idare ediyor beni. Yani toplam 2 saatlik instagram youtube kullanımında %10 luk bi şarj gitti bende. Ben parlaklığı %20-30 civarı kullanıyorum belki onun da etkisi vardır ama full parlaklık da da çok fark etmiyor. Oyunları full akıcı oynatıyor PUBG mobile, COD da falan hiç kasmaya rastlamadım fakat PUBG mobile oynayacaksanız GFX tool'dan HDR yapmanız gerekiyor yoksa düşükte oynatıyor sizi. Yani benim şuana kadar tek karşılaştığım sıkıntı bu tozlanma sorunu. Onu da kendim yaptım sanırımHocam bataryası falan nasıl onerir misiniz? Eksi yönleri neler
Sağolun hocam daha ne isteyeyim ?Hocam telefon mükemmel ötesi. Yani alacaksanız kesinlikle alın. Ben full oyun oynayan birisiyim 2 saatte %100 şarj oluyor ve akşama kadar rahat idare ediyor beni. Yani toplam 2 saatlik instagram youtube kullanımında %10 luk bi şarj gitti bende. Ben parlaklığı %20-30 civarı kullanıyorum belki onun da etkisi vardır ama full parlaklık da da çok fark etmiyor. Oyunları full akıcı oynatıyor PUBG mobile, COD da falan hiç kasmaya rastlamadım fakat PUBG mobile oynayacaksanız GFX tool'dan HDR yapmanız gerekiyor yoksa düşükte oynatıyor sizi. Yani benim şuana kadar tek karşılaştığım sıkıntı bu tozlanma sorunu. Onu da kendim yaptım sanırım. Telefon tam bir fiyat performans canavarı alacaksanız kesinlikle alın bence. Ben çok memnunum eğer sorunuz olursa seve seve cevaplarım.