Redmi Note 8 Pro

Sevdelsn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
Redmi Note 8 Pro kutu içeriği nedir kulaklığı yok mu birde eğer elinizde bu telefon varsa size gelen kılıf rengi nedir?

Son düzenleyen moderatör:

gkszeg

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Redmi Note 8 Pro kutu içeriği nedir kulaklığı yok mu birde eğer elinizde bu telefon varsa size gelen kılıf rengi nedir?
Kulaklık haric herşey var. Tlf füme rengi. İçinden çıkan kılıf füme

Son düzenleyen moderatör:
Reaksiyon puanı
6,396
İzlediğim bütün videolarda beyaz olana şeffaf kılıf çıkıyor pek bilmiyorum açıkçası

gkszeg

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
İzlediğim bütün videolarda beyaz olana şeffaf kılıf çıkıyor pek bilmiyorum açıkçası
Belirtmeniz bişey değiştirmez kapalı kutu sonuçta.. Satış danışmanı arkadaş size daha kapsamlı yardımcı olur. En kötü ihtimalle siz alırsınız bi tane kılıf ;)

Sevdelsn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
Belirtmeniz bişey değiştirmez kapalı kutu sonuçta.. Satış danışmanı arkadaş size daha kapsamlı yardımcı olur. En kötü ihtimalle siz alırsınız bi tane kılıf ;)
Tabi alırken size sorarız ??
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evet siyah da siyah kılıf çıkıyormuş yinede teşekkürler.

bilexsamet

Profesör
Reaksiyon puanı
2,415
Kulaklık çıkmıyor.

Pro'yu bilmiyorum ama normal Redmi Note 8'için kılıf rengi şöyle:
1-Telefon siyahsa kılıf şeffaf siyah renkte. Yani kılıf tamamen arkası görünmeyecek bir siyah değil şeffaf bir siyah ama kılıfın arkası görünüyor.
2-Telefon mavi ise kılıf tamamen şeffaf renkte.
3-Telefon beyaz ise kılıf tamamen şeffaf renkte.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşımın yurtdışından aldığı beyaz renkli Redmi Note 8 Pro var. Kılıfı şeffaftı.

Başka bir arkadaşımın Türkiye'den aldığı siyah renkli Redmi Note 8 Pro'nun kılıf rengi de şeffaf siyahtı.

gkszeg

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Dalga mı geçiyosun sana yardımcı olmaya çalışıyoruz şurda banamı soracakmış.. ne halin varsa gör..

BJKolik

Dekan
Reaksiyon puanı
6,756
Yok kararsız kaldım A70 ya da A51 ya da M31 de alabilirim daha tam emin değilim ya da Note 10 pro nun da Tr ye gelmesini de bekleyebilirim.Bilmiyorum ??
Pro olmayan Redmi Note 8 bakıyorum kızıma, o bakımdan sormuştum. Lakin güzel cihaz bunlar.