Redmi note 8 pro 6-64 fiyatı 250 euro olarak açıklanmış. Mi 9 lite'den bile ucuz. Ne düşünüyorsunuz. Türkiye'ye 2800 2900 civarlarından girip 2500 lere kadar düşebilir. Sizce alınır mı?
Mİ9T varken ben RN8 Pro almam ayrıca Xiaomi'de bir tek Mİ ve MI Mix serisi hoşuma gidiyor Redmi serisi bana pek hitap etmiyorRedmi note 8 pro 6-64 fiyatı 250 euro olarak açıklanmış. Mi 9 lite'den bile ucuz. Ne düşünüyorsunuz. Türkiye'ye 2800 2900 civarlarından girip 2500 lere kadar düşebilir. Sizce alınır mı?
MTK G90T düşündürüyorValla alınır fıstık gibi telefonda ama şu mhz değerleri ile biraz oynamak lazım..(swh)
MTK G90T düşündürüyor
Seninle aynı fikirdeyim. G90t yi fazla gömdüler.Çok ısınma yok be reis tamam iyi optimize değil ama antutu puanı sd845 ile yarışıyor olsun o kadar hem millet kirin ve exynoss işlemcili cihaz alıyor onlarda çok optimize cihazlar değil mtk g90t sunduğu özellikler ile ve redmi note 8pro fiyatı 2500 ve altı olursa ben bunu yada samsung m30s filan alırım. Yeterki başka uyduruk sıkıntıları olmasın. Senin kirin 810'dan güçlü ve kirin 810'da play store uygulamaları ile optimize değil. Ben testlere göre bakacağım batarya performansı leş olmazsa yerim o ısıyı 2dk dinlendir soğur.![]()
Bu cihazlar gelince (mi 9 lite rn8 pro) mi 9t'nin fiyatı artar bence. Yeni gelenler satılsın diyeMİ9T varken ben RN8 Pro almam ayrıca Xiaomi'de bir tek Mİ ve MI Mix serisi hoşuma gidiyor Redmi serisi bana pek hitap etmiyor
Mümkünse ben aldıktan sonra artsın fiyatı Black Friday'de almayı planlıyorumSeninle aynı fikirdeyim. G90t yi fazla gömdüler.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu cihazlar gelince (mi 9 lite rn8 pro) mi 9t'nin fiyatı artar bence. Yeni gelenler satılsın diye
Ne zaman black friday ?Mümkünse ben aldıktan sonra artsın fiyatı Black Friday'de almayı planlıyorum
kasımNe zaman black friday ?
Ekimin ortasında note8 seridi gelecek seri geldiğinde 9t nin fiyati artabilir.
ben aldıktan sonra artsın ben kasım'a kadar boşuna beklemem hem redmi serisinin mi serisi ile ne alakası var redmi alt marka yani neden redmi note 8'in çıkması mi9t'nin fiyatını arttırsın ?Ekimin ortasında note8 seridi gelecek seri geldiğinde 9t nin fiyati artabilir.
ben aldıktan sonra artsın ben kasım'a kadar boşuna beklemem hem redmi serisinin mi serisi ile ne alakası var redmi alt marka yani neden redmi note 8'in çıkması mi9t'nin fiyatını arttırsın ?
AynenÇünkü aynı marka hala çatı altı firması ve satan adamlar aynı türkiyede.![]()
ne yani ben black friday beklemeyim mi ?Çünkü aynı marka hala çatı altı firması ve satan adamlar aynı türkiyede.![]()
Bekle belki düşer ama rn8 pro gelince yükselirse ??ne yani ben black friday beklemeyim mi ?
şuanda alacak durumum yok kasım'a kadar sabretmek zorundayım kusura bakma
O zaman RN8 Pro'ya söverim benim en kısa zamanda Mİ9T'ye geçmem gerek artık 5s bana cinnet geçirtiyorBekle belki düşer ama rn8 pro gelince yükselirse ??
O zaman RN8 Pro'ya söverim benim en kısa zamanda Mİ9T'ye geçmem gerek artık 5s bana cinnet geçirtiyor
Başka cihaz düşünmüyorum kararım kesin Mİ9T istiyorum ayrıca MTK G90T beni şüphelendiriyor hem Snapdragon varken neden MTK kullanayım ?Redmi note 8pro mi 9t'den daha güzel cihaz sen bilirsin.
reis bu incelemeye güvenelim mi?Başka cihaz düşünmüyorum kararım kesin Mİ9T istiyorum ayrıca MTK G90T beni şüphelendiriyor hem Snapdragon varken neden MTK kullanayım ?
Başka cihaz düşünmüyorum kararım kesin Mİ9T istiyorum ayrıca MTK G90T beni şüphelendiriyor hem Snapdragon varken neden MTK kullanayım ?
Bende. Hem ben çok oyun oynayan biri değilim. Öyle takılırım telefonda. Çok da ısınmaz diye düşünüyorum oyun oynanmadığı sürece zaten sıvı soğutmada var. Mi 9t almak isterdim ama telefoncudan alacağım için yakınımdaki telefoncularsa bulamıyorum. Inşallah rn8 pro gelir. 2800 gibi civardan gelirse teknomarketlere belki ordan alırım.Valla çok zorlamayınca ısınmasın yeter olmadı biraz frekans düşürülür ama 500tl cepte bırakacak bir model olursa redmi note 8pro şahsen düşünürüm.
Bende. Hem ben çok oyun oynayan biri değilim. Öyle takılırım telefonda. Çok da ısınmaz diye düşünüyorum oyun oynanmadığı sürece zaten sıvı soğutmada var. Mi 9t almak isterdim ama telefoncudan alacağım için yakınımdaki telefoncularsa bulamıyorum. Inşallah rn8 pro gelir. 2800 gibi civardan gelirse teknomarketlere belki ordan alırım.
Galiba yok. Tam bulamadım öyle bir bilgi.Valla çok zorlamayınca ısınmasın yeter olmadı biraz frekans düşürülür ama 500tl cepte bırakacak bir model olursa redmi note 8pro şahsen düşünürüm.
Mesaj otomatik birleştirildi:
@Brt.17 kardeş bu telefonda hifi tarzı bir şey varmı?
Galiba yok. Tam bulamadım öyle bir bilgi.
Önemli değil. Yabancı sitelerede baktımda orda da göremedim.Eyvallah
reis bu incelemeye güvenelim mi?
Galiba sıralama şöyle. En iyi 9x>9t>rn8 pro>rn7 pro. Sd 730'un az gerisinde görünüyor g90t sanırsam.reis bu incelemeye güvenelim mi?