Redmi Note 8 Pro, Redmi Note 9s, Mi 9T

FatihMarangoz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
11
Bu akşam note 8 pronun siparişini vericektim fakat çok fazla mi 9T önerisi geldi. Bütün videoları izledim bütün konuları okudum. Tekrar yine öneri istiyeceğim fakat şu konuda.

1. Gördüğüm kadarıyla 8 pro oyunlarda daha iyi kasma donma yok akıcı fakat 9t ile arasında gözle görülebilir bir farkta yok oyunlarda. Batarya konusunda 8 pro daha iyi fakat çok fazla şarj yiyor 9t ise biraz daha dikkatli kullanıyor ve ısınmıyor.

Benim isteğim bundan 6 yıl sonra ki pubg oyununu hangisi oynatabilecek grafik olarak. Hafıza ve ram da sorun yaşamayacagımı dusunuyorum. Tek sıkıntı işlemci olacaktır bence hangisi o oyunu düşük ayarlarda da olsa açar. Hatta hangisi 6 yıl sonra ki yeni gelen uygulamaları sorunsuz çalıştırır diyeyim. Hangisi daha çok güncelleme alır. Sağolun.

9T Kullanıcıları pop up kamerayla araları nasıl bunuda yazarsa sevınırım :)

Deniizunll

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Redmi note 8 pro kullanıcısıyım bana kalırsa ikisi de 6 yıl sonra çöp olur. Genel olarak telefonlar artık ihtiyaç malzemesi değil tüketim malzemesi olarak görüldükleri ve üretildikleri için bundan sonra uzun ömürlü alet kullanamayız gibi geliyor.

FatihMarangoz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
11
Zorda kalınca götürüyor sadece çok fazla arada kaldım hangisi diye :(

Deniizunll

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Haklısın valla hocam ben telefondan memnunum 5 aydır kullanıyorum bi sorununu görmedim tabi 5 ay bi yorum yapmak için kısa bir süre

G1912

Asistan
Reaksiyon puanı
101
Mi 9 T pop up kamerası benim açımdan gayet eğlenceli ve sorunsuz ? telefonun ekranından da çok memnunum. Batarya konusunda 11.0.5 ve android 10 güncellemesinden sonra sorunlar yaşayanlar var. Ben pek oyun oynamıyorum aşağı yukarı 8 saatlik ekran açık süresi alıyorum şimdilik. Telefonu kullanırken bazı sorunlarla karşılaşabilirsiniz bunlar genellikle yazılımsal hatalar ve ben kendi karşılaştığım sorunların hepsini ufak araştırmalar sonucunda çözüme kavuşturdum. Hangisi daha çok güncelleme alır bilmiyorum. Red mi note 9s kutudan android 10 ile çıkıyor. Mi 9 t android 9 ile çıkıyor ama hemen güncellemeyi kurabiliyorsunuz. Ekran teknolojisi açısından mi9t amoled kullanıyor. IPS LCD panellere göre daha iyi bir özellik bu. Çentiksiz ekran deneyimi de oldukça hoş. Yine de almadan iyice araştırın :)

KaTaRaN

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,515
6 yıl değil 3-4 sene sonra şuanki çoğu telefon dede telefonu olacak. Sen oyun oynamak istiyorum diyorsan kıyacaksın paraya ve o iphone 11 pro max'i alacaksın???

FatihMarangoz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
11
Mi 9 T pop up kamerası benim açımdan gayet eğlenceli ve sorunsuz ? telefonun ekranından da çok memnunum. Batarya konusunda 11.0.5 ve android 10 güncellemesinden sonra sorunlar yaşayanlar var. Ben pek oyun oynamıyorum aşağı yukarı 8 saatlik ekran açık süresi alıyorum şimdilik. Telefonu kullanırken bazı sorunlarla karşılaşabilirsiniz bunlar genellikle yazılımsal hatalar ve ben kendi karşılaştığım sorunların hepsini ufak araştırmalar sonucunda çözüme kavuşturdum. Hangisi daha çok güncelleme alır bilmiyorum. Red mi note 9s kutudan android 10 ile çıkıyor. Mi 9 t android 9 ile çıkıyor ama hemen güncellemeyi kurabiliyorsunuz. Ekran teknolojisi açısından mi9t amoled kullanıyor. IPS LCD panellere göre daha iyi bir özellik bu. Çentiksiz ekran deneyimi de oldukça hoş. Yine de almadan iyice araştırın :)
Yanıtın için Teşekkür ederim evofone dan siparısı verdım fakat 2 haftaya anca gelir dediler :/

G1912

Asistan
Reaksiyon puanı
101
Rica ederim.Şimdiden hayırlı olsun. Güzel bir cihaz. Dediğim gibi problem olduğunu düşündüğünüz şeyleri mutlaka paylaşın çünkü en iyi performansı vereceği şekilde kullanınca o zaman zevki çıkıyor cihazların.