• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Redmi Note 8 Pro mu, Mi 9T mi ?

Eneskocmn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Öncelikle merhaba arkdaşlar ben dün telefonumu satım iphone 8plus iostan sıkıldığım için androide geçme gibi bi karar aldım alışırmıyım bilmiyorumda denemek istiyorum yapamasamda artık x veya xmaxa geçerim napalım aklıma 2 model takıldı redmi not 8 pro vs mi9 t veya mi9t pro arasında kaldım ama nasıl farkları var ne gibi şeyleri var pek andorididen anlamıyorum ne önerirsiniz ??

The Cyclist

Dekan
Reaksiyon puanı
6,906
Öncelikle merhaba arkdaşlar ben dün telefonumu satım iphone 8plus iostan sıkıldığım için androide geçme gibi bi karar aldım alışırmıyım bilmiyorumda denemek istiyorum yapamasamda artık x veya xmaxa geçerim napalım aklıma 2 model takıldı redmi not 8 pro vs mi9 t veya mi9t pro arasında kaldım ama nasıl farkları var ne gibi şeyleri var pek andorididen anlamıyorum ne önerirsiniz ??

Mi 9T Pro öneririm.

_mirror_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,935
eğer bütçe çoksa mi 9t azsa rn8pro

TRTURKEYTR

Profesör
Reaksiyon puanı
2,372
Siz mi 9t, mi 9t pro ve rn8 Pro diyorsunuz.Bu cihazların arasında fiyat farkları var.Ama ben Mi 9t Pro öneririm, aralarında en güçlü olanı bu.

TRTURKEYTR

Profesör
Reaksiyon puanı
2,372
Ekran'ın iyi olmasını istiyorsanız mi 9t, performans istiyorsanız RN8 Pro.

MoMentS

Asistan
Reaksiyon puanı
127
Öncelikle merhaba arkdaşlar ben dün telefonumu satım iphone 8plus iostan sıkıldığım için androide geçme gibi bi karar aldım alışırmıyım bilmiyorumda denemek istiyorum yapamasamda artık x veya xmaxa geçerim napalım
Büyük hata. Pişman olursun sonra.. X gayet güzel tercih ve üstün hepsinden. Yerinde olsam 8 Plus'a devam ederdim. Cebine at parayı gerek yok.

Webhead

Dekan
Reaksiyon puanı
4,549
En sakat soru :)
Mİ9T kullanıcısı olarak RN8 Pro'yu beğeniyorum fakat ben ekran SD730 işlemci kamera ve tasarıma önem verdiğim için Mİ9T tercih ettim elimde daha premium havası veriyordu
RN8 Pro ise Mİ9T'ye göre bir tık büyük geldi fakat onun da tasarımını çok beğeniyorum çünkü bazı modellerde alt çerçeve çok kalın oluyor veya damla çentik nokta şeklinde oluyor işlemci çok eski oluyor hatta şarj girişinden kırpan da oluyor yani RN8 yerine Pro alınması taraftarıyım eğer Mİ9T alacak durumum olmasaydı veya ekrana çok önem veren biri olmasaydım RN8 Pro alırdım
RN8 Pro bana göre 2019 yılının en iyi f/p telefonudur
Hacım hangisi hoşuna gittiyse onu al diyorum ama kafanda bir fikir oluşması için Karakteristik HWP ve SDN kanallarında karşılaştırma videosu mevcut git izle kararını ona göre ver
Mİ9T ile Mİ9T Pro arasında sadece işlemci grafik birimi farkı var eğer oyun manyağı biriysen ve bütçen müsait ise Pro al derim eğer bütçe sıkıntım olmasaydı bende Pro alacaktım
RN8 Pro alacaksan da mavisini al çünkü aşırı güzel Mİ Store'da elime aldım inceledim hoşuma gitti

Cvnmrt

Dekan
Reaksiyon puanı
3,942
Redmi Note 8 Pro ile Mi 9T arasında Mi 9T öneririm. Mi 9T Pro ise bu üçü arasında en iyisi çünkü üst segment bir cihaz.