Redmi Note 8 Pro MİUİ 12.5 Hakkında

YusufAcarVR

Asistan
Reaksiyon puanı
36
Bazı forumlarda miui 12.5 gelince yedekleyip telefonu sıfırlayın dediler
Benim Sorum Şu:
Nasıl Yedekleyebilirim Adım Adım Söyleyebilirmisiniz :)

TheLastWarrior

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,046
Bir xiaomi cloud hesabı açabilirsin veya herhangi bir cloud hesabı (dropbax, google drive gibi) oraya resimlerini videolarını müziklerini uygulamalarını, oyunlarını transfer edersin yada bağlarsın bilgisayarın varsa bilgisayara resimleri videoları müzikleri felan taşırsın komple işine yarayacak dosyaları resetlersin

YusufAcarVR

Asistan
Reaksiyon puanı
36
xiaomi clouda pubg koyabilirmiyim yani

lordare

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,938
Bazı forumlarda miui 12.5 gelince yedekleyip telefonu sıfırlayın dediler
Benim Sorum Şu:
Nasıl Yedekleyebilirim Adım Adım Söyleyebilirmisiniz :)
Yedeklemek denilen şey mesela fotoğraflarını hafıza kartına aktarmak bir yedeklemedir. Veya Yandex disk gibi, Google drive gibi bir yere yedeklemek. Yani format esnasında silince başka yerlerde bulunsun fotoğraflar videolar gitmesin.
Rehberini Google hesabına yedekle. O maille giriş yaptığınızda anında rehberiniz de gözükür ve silinmemiş olur.
Onun dışında mesajların ve arama geçmişinin de yedeklemesi var mesela ama onlar bence gereksiz, arama geçmişi silinse de çok bir şey kaybetmeyiz.
Bir de uygulama yedeklemesi vardır. Onu tavsiye etmem zira formattan sonra sıfırdan indirip yüklemek daha sağlıklı. Yani pubg yi tekrar indirmen gerekecek :) merak etme pubg gibi şeyleri yedeklemene gerek yok oyun içi verilerin zaten oyun hesabına kayıtlı olur)