- Reaksiyon puanı
- 751
Redmi Note 8 Pro alınır mı? Xiaomi Redmi Note 8 Pro 64 GB (Xiaomi Türkiye Garantili) Fiyatı
Note 9S daha mantıklı
Bence alınmaz artıkRedmi Note 8 Pro alınır mı? Xiaomi Redmi Note 8 Pro 64 GB (Xiaomi Türkiye Garantili) Fiyatı
1 aydır kullanıyorum ve şuana kadar bir sıkıntı yaşamadım. Batarya konusunda, oyun oynayan ve sürekli sosyal medyada gezinen biri olarak gayet memnunum. Kamerası tatmin edici.
RN 9 serisi çıktıktan sonra alınmazRedmi Note 8 Pro alınır mı? Xiaomi Redmi Note 8 Pro 64 GB (Xiaomi Türkiye Garantili) Fiyatı
Aşırı derecede ısınma yaşamadım. Tabiki elle hissedilir bir ısınma oluyor oyun oynarken ama bu rahatsız edici değilIsınma problemi var mı?
Bence özellikle bu fiyattan sonra pek alınmaz mediatek 12 nm işlemci seni üzebilir dostum bütçen yetiyorsa note 9 pro al veya note 9s öneririmRedmi Note 8 Pro alınır mı? Xiaomi Redmi Note 8 Pro 64 GB (Xiaomi Türkiye Garantili) Fiyatı
knk parmak iziz okuyucusunu yanda olması daha pratik AMA 9 serisinde şöyle bi sorun var;Parmak izi okuyucusunu sevmiyorum ben parmak okuyucusunun arka tarafta olmasını istiyorum