Redmi note 9 mediatek helio g85 ve 3GB ram kullanıyor.Azerbaycan'a Redmi Note 9 serisi geldiyse Redmi Note 9 öneririm aksi halde Redmi Note 8 alınır o fiyatlara
Helio G85 Snapdragon 665'den daha iyi bir işlemciRedmi note 9 mediatek helio g85 ve 3GB ram kullanıyor.
Bir ilemci sadece verdiği performanstan ibaret değil. Enerji yönetimi, enerji tüketimi, güç yönetimi, termal başarım, stabilite gibi konularda Snapdragon 665 çok çok çok daha iyi. Ve G85 de 665'ten güçlü ama çok daha güçlü değil, ayrıca hem g85 hem de 3GB ram günümüzde asla yetmez. 665'ten daha iyi bir işlemci diye daha iyi olmuyor.Helio G85 Snapdragon 665'den daha iyi bir işlemci
MediaTek eski MediaTek değil artık ayrıca Helio G85 bu yılın işlemcisi ve de ben bu söylediklerimi bir tarafımdan uydurmuyorum yapılan performans testlerini göz önüne alarak konuşuyorumBir ilemci sadece verdiği performanstan ibaret değil. Enerji yönetimi, enerji tüketimi, güç yönetimi, termal başarım, stabilite gibi konularda Snapdragon 665 çok çok çok daha iyi. Ve G85 de 665'ten güçlü ama çok daha güçlü değil, ayrıca hem g85 hem de 3GB ram günümüzde asla yetmez. 665'ten daha iyi bir işlemci diye daha iyi olmuyor.
MediaTek ne kadar iyi olmuş olsa da eskisine göre, hala bir Snapdragon kadar değil. Ve hala yapılan performans testleri diyorsunuz. Bir işlemci sadece verdiği performansla ölçülmez.MediaTek eski MediaTek değil artık ayrıca Helio G85 bu yılın işlemcisi ve de ben bu söylediklerimi bir tarafımdan uydurmuyorum yapılan performans testlerini göz önüne alarak konuşuyorum