Redmi Note 7 Vs iPhone 6s

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan LYTH3
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

LYTH3

Asistan
Reaksiyon puanı
12
Merhaba Ben Note 7 Kullaniyorum.Herzaman iPhone Almak Istedim.Guncelleme Ve Cikis Yilini Es Gecersek Islemci Ve Performans Bakimindan Hangi Telefon Daha Iyidir?
Not : Redmi Note 7 3GB Ram , 32 GB Hafizali olan model uzerinden degerlendirin.

Emir Aydın

Dekan
Reaksiyon puanı
3,635
Performans olarak hemen hemen eşitler.Yani Redmi Note 7 den Iphone 6S e geçmek hiç akıl kârı değil.Bende Redmi Note 7 64GB kullanıyorum ve oldukça yeterli bir telefon,aldığımdan beri beni hiç hayal kırıklığına uğratmadı.

TRTURKEYTR

Profesör
Reaksiyon puanı
2,372
Performans olarak hemen hemen eşitler.Yani Redmi Note 7 den Iphone 6S e geçmek hiç akıl kârı değil.Bende Redmi Note 7 64GB kullanıyorum ve oldukça yeterli bir telefon,aldığımdan beri beni hiç hayal kırıklığına uğratmadı.
Emir'in dediği gibi hemen hemen eşitler ama Rn7 biraz öne geçiyor.

Rdmsy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
45
Düşük bütçe ile illa iPhone diyorsanız en az iPhone 7 alın. Ama bütçe uygunsa xr tavsiyemdir. 8 serisine hiç gerek yok gereksiz pahalı. Ben yeni iPhone 7 aldım memnunum.

LYTH3

Asistan
Reaksiyon puanı
12
Ben Nedense Takilma Yasiyorum Ve Telefonda Zaten Ghost Screen Var

Emir Aydın

Dekan
Reaksiyon puanı
3,635
Ben Nedense Takilma Yasiyorum Ve Telefonda Zaten Ghost Screen Var
Ben onlari yaşamıyorum,telefon oldukça stabil.Bence garantiye yolla,teknoloji şans işi,yani gidip samsung,Apple,Huawei alsan da bu tür bir sorun çıkabilirdi,dediğim gibi garantiye gönder.Umarim ithalatçı garantili almamissindir.

LYTH3

Asistan
Reaksiyon puanı
12
Ben onlari yaşamıyorum,telefon oldukça stabil.Bence garantiye yolla,teknoloji şans işi,yani gidip samsung,Apple,Huawei alsan da bu tür bir sorun çıkabilirdi,dediğim gibi garantiye gönder.Umarim ithalatçı garantili almamissindir.
Ithalatci Garantili Degilde Ghost Screen Var Diye Garantiye Yollasam Kullanici Hatasi Diyip Geri Gondericekler :/
Mesaj otomatik birleştirildi:

iPhone'da takılma olmayacak mı sanıyorsunuz ?
Zannetmiyorum :/

KimBuGamzeli

Profesör
Reaksiyon puanı
1,818
Bu saatten sonra İphone 6s gibi telefon kullanılmaz. İphone 6s kullananlar artık yavaş yavaş telefonculara satıyorlar ellerinden çıkarıyorlar. Bence hiç geçme derim.

Smoke On the Water

Profesör
Reaksiyon puanı
3,909
iPhone 6s’e geçmeye değmez, performans olarak daha iyi de olsa bataryası eziyet çektirecektir, sadece IOS için cihaz değiştirmeyin derim.

Reaksiyon puanı
8,192
Eğer illa iPhone kullanmak istiyorum diyorsan RN7 de biraz daha kal bütçeni arttırıp 2. El temiz bir iPhone 7 alabilirsin. 6S artık alınacak bir cihaz değil. Kullanılmasına kullanılır ama alınmaz.