colognebar10
Doçent
Arkadaşlar geçen telefon akşam kendi kendine TWRP ekranına girmiş. Kapatıp açtığımda kendi kendie yeniden başlıyor 3 snde bir redmi ekranında kalıyor. Ne yapmam lazım?
Kaçak imei atılmış olabilirmi? Redmi not 8 pro cihazı kaçak olarak 1900 tlye aldım telefoncu bana tarih verdi gittim 1 hafta orada kaldı ve kaçak imei atıldı hala kullanıyorum bir sorun yok ancak kaçak imei bazen sorunda yaratabiliyorVirüs değil. Telefon sonradan imei atılmış bir telefon. (Bunun yasal olmadığını öğrendim, en kısa zamanda yasal imei atacağım.) Geçen güncelleme yaparken yine TWRP e girmişti. Ordan kapatmıştım. Ama şimdi kapattığımda aynısı olmadı. Sürekli olarak redmi ekranına atıyor.
Var hocam var. Dediğim gibi geçen güncelleme yapmıştık telefona(tabi boyle olacağını bilmiyorduk) bu sabahki gibi TWRP ekranına girmişti. Bi şekilde açmıştık ama bu sabah tekrar TWRP ekranına girmiş. Gece güncellemeyi yapmış olmalı.Virüs bulaşmamış bootloop yaşıyor telefon. TWRP yüklü olduğuna göre root atılmış bir cihaz. Uygulama olarak Magisk Manager var mıydı telefonda aldığınız zaman ?
Hayır hiç bilgim yokImei gitmez. Sadece magiskin oluşturduğu problem çözülür. TWRPye girmeyi biliyor musun ?
Aslında halledebilirsin çok zor bir işlem değil.
Biraz pahalı almışsınız benim annem redmi note 8 e 1150 tl verdiKaçak imei atılmış olabilirmi? Redmi not 8 pro cihazı kaçak olarak 1900 tlye aldım telefoncu bana tarih verdi gittim 1 hafta orada kaldı ve kaçak imei atıldı hala kullanıyorum bir sorun yok ancak kaçak imei bazen sorunda yaratabiliyor
Tahmin etmiştim. Sorunu çözdün mü ? Telefonu tam açabildin mi?Hallettim hocam ses açmaya basacağıma kısmaya basmışım.
Hocam hafıza kartım yok flash belleği otg kabloya bağlayıp yapıcaktım otg kablo tip c değil eski tip. Öğleyin çıkıp otg kablo ya da hafıza kartı alacağım. İşlemi yaptıktan sonra buraya yazarım.Tahmin etmiştim. Sorunu çözdün mü ? Telefonu tam açabildin mi?
PC ye minimal ADB and fastboot u kur, orijinal kurtarmaya geri dön, bootloader ı kilitle.Arkadaşlar geçen telefon akşam kendi kendine TWRP ekranına girmiş. Kapatıp açtığımda kendi kendie yeniden başlıyor 3 snde bir redmi ekranında kalıyor. Ne yapmam lazım?
Ses kısma fastboot u açar, ses arttırma kurtarma menüsünü açar.Hallettim hocam ses açmaya basacağıma kısmaya basmışım.
Magisk den dolayı mı bootloop olduğunu düşünüyorsunuz, bu nerdeyse imkansız. Magisk Xiaomi cihazların çoğunda böyle bir sıkıntı çıkarmazElinin altında bilgisayar varsa verdiğim linkteki zip dosyasını indir.
Sonrasında bunu hafıza kartına kopyala.
Telefon tamamen kapalıyken ses kısma ve güç tuşuna basılı tut.
Telefon TWRP modunda açılacak.
Install kısmına bas.
Ekli dosyayı görüntüle 135427
Hafıza kartına attığın için select storage yapıp sd card'ın seçili olduğundan emin ol. Sonrasında atmış olduğun zip dosyasını bulup seçtikten sonra install image'a bas.
Ekli dosyayı görüntüle 135426
Yükleme başlayacak ve biraz bekleyeceksin.
Ekli dosyayı görüntüle 135429
Resimdeki gibi done yazısını görünce reboot system seçeneği çıkacak tıkladığında yeniden açılmış olacak ve sorunun bitecek.
Ekli dosyayı görüntüle 135430
Fakat telefonda tüm root kalktığı için aynı adımları verdiğim linkteki zip dosyasını hafıza kartına indirip aynı şekilde yüklersen root geri gelmiş olacak.
Downloading Magisk Manager... | Magisk Manager
magiskmanager.com
Magiskin geçenlerde yayınlanan sürümünde bootloop sorunu vardı.Kendileri de söylemiş zaten.Magisk den dolayı mı bootloop olduğunu düşünüyorsunuz, bu nerdeyse imkansız. Magisk Xiaomi cihazların çoğunda böyle bir sıkıntı çıkarmaz
Beta sürüm mü kurmuş, bunu söylememiş ama eğer gerçekten magisk temelli bir sıkıntı var ise muhtemelen beta sürümü kurdu.Magiskin geçenlerde yayınlanan sürümünde bootloop sorunu vardı.Kendileri de söylemiş zaten.
![]()
Download Magisk Beta 21.4 Latest Version For Android 2021
Magisk is an app which helps the users to root their phone. With the help of Magisk you can install any app on your phone.magiskmanager.com
Daha öncesinde de problem olmuş yine. Birisi düzeltmenin yolunu söylemiş.
![]()
Bootloop after magisk 20.4 installation
HI everybody. Though, I'm not a young man passionnated by technology, it does many years that I wanted to try to root my phone: I love new technology but becomes old ;-) As we are at home due to the COVID-19, I thougt that is was the perfect moment to try this week (I began tuesday). As i'm a...xiaomi.eu
Aynı bootloop sorunu geçenlerdeki bahsettiğim güncellemede telefonumun başına geldi aynı yöntemle düzelttim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Magisk nasıl yüklenir?
Başlamadan Önce; TWRP yüklü olmalı. Magisk i indirin https://github.com/topjohnwu/Magisk/releases/download/manager-v8.0.2/MagiskManager-v8.0.2.apk Magisk uninstaller (telefon bootloop olur ise bunu flash edin)...forum.shiftdelete.net
Bootloop olursa ne yapılacağını bile önermişsin zamanında. Bende muhtemelen bootloop olduğu için önerimi sundum arkadaşa.