• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Öneri Redmi Note 7 Pro VS Redmi Note 8

Hangisini Almalıyım?

• Kullanılan toplam oy
    9

Merto0060

Asistan
Merhaba,redmi Note 7 pro veya redmi Note 8 almakta kararlıyım, sizce hangisini almalıyım Note 8 sonra çıktığı halde bile 7pronun özellikleri daha iyi, işlemci,ram hafıza gibi, ram ve hafıza note8de değişiklik gösterebiliyor ve bu fiyatada yansdığından 4/64lük versiyonunu alabiliyorum, 7proda ise 6/128, kamera konusunda note8 çok daha iyi, fakat kamera benim için önemli deği, ikiside neredeyse aynı fiyata bulabiliyorum sizce hangisini almalıyım?

Note 8 proyu alırsan senin için daha iyi olur fakat 7 de ki güncellemeler daha az diye biliyorum 8 de daha çok var diye biliyorum yanlış bilmiyorsam 8 i alman daha iyi olur

Bütçeniz nedir? İkisi de günümüz için alınmaz çok zayıf cihazlar donanım açısından.

Merhaba,redmi Note 7 pro veya redmi Note 8 almakta kararlıyım, sizce hangisini almalıyım Note 8 sonra çıktığı halde bile 7pronun özellikleri daha iyi, işlemci,ram hafıza gibi, ram ve hafıza note8de değişiklik gösterebiliyor ve bu fiyatada yansdığından 4/64lük versiyonunu alabiliyorum, 7proda ise 6/128, kamera konusunda note8 çok daha iyi, fakat kamera benim için önemli deği, ikiside neredeyse aynı fiyata bulabiliyorum sizce hangisini almalıyım?
İkisinide alma.Bütçe ne kadar?