Berat6767
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 66
Ekranın küçük bir bölümünün dokunmatiği çalışmıyor...
Cihazı yere düşürdünüz mü ya da ekranın üstüne sert bir cisim geldi mi?Ekranın küçük bir bölümünün dokunmatiği çalışmıyor...
Hayır hiç düşürmedim sert bi cisim de gelmediCihazı yere düşürdünüz mü ya da ekranın üstüne sert bir cisim geldi mi?
Ben bu telefonu sıfırlasam mı ya kasıyo uygulama açılışlarında falan...Hayır hiç düşürmedim sert bi cisim de gelmedi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ya şimdi de çalışıyo
Sıfırlayın iyi gelir ama kasmaması lazım 3gb ram olan modeli mi kullanıyorsunuzBen bu telefonu sıfırlasam mı ya kasıyo uygulama açılışlarında falan...
Hayır 4 gb aldım kasma falan olmasın diye yaa okuldakilere de rezil oldum çocukların kaç binlik tl kasmıyo benimki kasıyoSıfırlayın iyi gelir ama kasmaması lazım 3gb ram olan modeli mi kullanıyorsunuz
Fotoda attığınız uygulama kasası bölümünü kapatabiliyorsunuz ama diğer kasmalara bir çözüm bilmiyorumHayır 4 gb aldım kasma falan olmasın diye yaa okuldakilere de rezil oldum çocukların kaç binlik tl kasmıyo benimki kasıyo
Oyunlarda iyi ama menüde şu bölgeye geçerken illa kasıyo ve uygulamaya girip çıkarken de ama en fazla tam ekran da sanal tuşlar gizliyken kasıyo
KapadımFotoda attığınız uygulama kasası bölümünü kapatabiliyorsunuz ama diğer kasmalara bir çözüm bilmiyorum
Rahatsız edecek kadar kasıyorsa animasyonları kapatabilirsiniz
Çok ta değil ya idare ediom işteKapadım