Yardım Redmi Note 11 Sürekli Donuyor

Dicleferhatoglu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Telefonu alali 2 hafta oldu telefon surekli donuyor surekli instagram whatsaap hatasi veriyor ayni zamanda sistem sayfasi baslatilmadi diyor donuyor 3-4 dk biyunca ac kapa tusuna basiyorum yenilenip aciliyor sebebi ne olabilir

EFI Shell

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Reaksiyon puanı
19,255
Telefonu alali 2 hafta oldu telefon surekli donuyor surekli instagram whatsaap hatasi veriyor ayni zamanda sistem sayfasi baslatilmadi diyor donuyor 3-4 dk biyunca ac kapa tusuna basiyorum yenilenip aciliyor sebebi ne olabilir
Stock ROM kurmanızı öneririm.

Applemania

Profesör
Reaksiyon puanı
3,460
Hiç şaşırmadım.Bir Xiaomi klasiği??? cihazdan kurtulmaya bak.

KimBuGamzeli

Profesör
Reaksiyon puanı
1,818
Arkadaş bu sorunları bir ben yaşamıyorum sanırım? Bende de Note 8 Pro var 128GB modeli bir kere bile donma kasma hata sorunlarını yaşamadım telefon akıcı şekilde çalışıyor.

EFI Shell

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Reaksiyon puanı
19,255
Arkadaş bu sorunları bir ben yaşamıyorum sanırım? Bende de Note 8 Pro var 128GB modeli bir kere bile donma kasma hata sorunlarını yaşamadım telefon akıcı şekilde çalışıyor.
Abi seninki iyi denk gelmiş. Genelde kutudan çıkan Stock ROM'da saçma sapan sorunlar oluyor. Başka bir ROM'a geçince ya da Stock ROM'u tekrar kurunca düzeliyor ama bazısının ki donanımsal oluyor.

Save_mi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
18
Bootloader kilidi açık ise sıfırdan fastboot rom yükleyin eğer yapamaz iseniz uzak bağlanti ile hallederiz

KimBuGamzeli

Profesör
Reaksiyon puanı
1,818
Abi seninki iyi denk gelmiş. Genelde kutudan çıkan Stock ROM'da saçma sapan sorunlar oluyor. Başka bir ROM'a geçince ya da Stock ROM'u tekrar kurunca düzeliyor ama bazısının ki donanımsal oluyor.

Bilmiyorum inceledim iyice orijinal rom kurulu benimkin de bir kere sorun yaşamadım.

Ahmetysr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Bencede aynı telefon var sorun yaşamadım. Resetleyip tekrar denemenizi tavsiye ederim

jankovicsamet

SDN
SDN
Reaksiyon puanı
5
Farklı ROM'lar deneyebilirsin garantin yoksa eğer. Stock ROM kurmakta mantıklı olabilir.