Soru Redmi note 10 pro telefonuma miui 13 ve android 12 geldi, ama music youtube gitti

James Howlett

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,723
Arkadaşlar geçen hafta geldi, telefon şahsım adına çok iyi oldu ama music youtube özelliği gitti artık musicten youtube açılmıyor haliyle arka planda youtube dinleme bitti.

Xiaomi neyin peşinde anlamıyorum bu özelliği diğer markalardan ayıran güzel bir özellikti, birşey yapıyor ama diğerini bozuyor mutlak.

Yeni x4 pro ve note 11 pro iyi ama Çipsetleri leş, fiyatları fırlamış çok enteresan cidden ceosumu kimse yollasınlar bu adamı

Applemania

Profesör
Reaksiyon puanı
3,460
Arkadaşlar geçen hafta geldi, telefon şahsım adına çok iyi oldu ama music youtube özelliği gitti artık musicten youtube açılmıyor haliyle arka planda youtube dinleme bitti.

Xiaomi neyin peşinde anlamıyorum bu özelliği diğer markalardan ayıran güzel bir özellikti, birşey yapıyor ama diğerini bozuyor mutlak.

Yeni x4 pro ve note 11 pro iyi ama Çipsetleri leş, fiyatları fırlamış çok enteresan cidden ceosumu kimse yollasınlar bu adamı
Hocam Apple dışındakilerin hepsi hikaye.Al bir iPhone uzun yıllar kafan rahat kullan.

James Howlett

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,723
Hocam Apple dışındakilerin hepsi hikaye.Al bir iPhone uzun yıllar kafan rahat kullan.
Apple işi şuan için yaş hatta baya baya yaş
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kardeşim dün xiaomi watch s1 active aldım konusunuda açtım, fark ettim ki xiaomide ciddi yazılım problemleri var adamlar telefon çıkarmakla uğraşacağına yazılımı acil çözmeli 45 dakikada bir saatin Bluetooth bağlantısı kopuyor ve manuel bağlamam gerekiyor onu geçtim manuel bile bağlamak için saati açıp kapamam gerekiyor çok komik ilk saat mi sorunlu dedim meğer yazılım mış, internette herkesin Bluetooth kulaklığı kopuyor saati kopuyor, rezillik miui 13 ile bile düzelmedi çoğu şey yenilik var tamam ama hata düzelmiyor.

Vallaha telefonu öyle yada böyle kullanıyorum kullanmak zorundayım bu hataları xiaomi gidermezse bir daha xiaomi almam, iphone almam içinde şu şart Android te olan herşeyi noktasına kadar aktarabilmem lazım ve programsız olarak yapabilmem lazım, özellikle whatsapp konuşmaları buda mümkün değil.

Şöyle söyleyim Android aslında daha özgür daha iyi apple cidden kapalı kutu se2020 den sonra note 10 pro ya geçince belli oluyor ama apple ın yazılımı olan özelliklerinin maksimum düzeyde olması harika bir olay.

Watch s1 active konum iot giyilebilir cihazlar bölümünde istersen göz at

En basit örneği ile watch s1 active saati iphone 13 e bağlasam daha kusursuz kullanırım öyle diyim ?

Son düzenleme:

James Howlett

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,723
Ekleme yapayım gece çalışırken Bluetooth eşleşme yi sonlandırdım tekrar eşleştirdim tüm sorunlar giderildi ?

Xiaomiye çamur atmanın lüzumu yok ?