Hayır.Yakın zamanda bir güncelleme aldınız mı?
Evdeki diğer cihazlarda bir problem var mı peki? Eğer öyleyse internetten kaynaklı olabilir.Hayır.
Evdeki diğer cihazlarda bir problem var mı peki? Eğer öyleyse internetten kaynaklı olabilir.
sadece benim telefonumda WiFide
Bilgisayardaki testlerim normal 2 tane telefondan test yaptım onlar da normal.Evdeki diğer cihazlarda bir problem var mı peki? Eğer öyleyse internetten kaynaklı olabilir.
ping de yüksek çıkıyor hepBilgisayardaki testlerim normal 2 tane telefondan test yaptım onlar da normal.
İlginç. O zaman cihazın bir ağ ayarlarını sıfırlamayı dener misiniz?Bilgisayardaki testlerim normal 2 tane telefondan test yaptım onlar da normal.
Telefon 4 5 aylık halen aynı sorun devam ediyo ağ ayarlarını sıfırladımtelefon yeniyse bir hafta boyunca olması normaldir
Halen aynı sorun devam ediyor ağ ayarlarını sıfırladım ping aşırı yüksek çıkıyorİlginç. O zaman cihazın bir ağ ayarlarını sıfırlamayı dener misiniz?
O zaman son seçenek cihazı bir komple sıfırlayın. Düzelmezse müşteri hizmetleri ile bir görüşün derim.Telefon 4 5 aylık halen aynı sorun devam ediyo ağ ayarlarını sıfırladım
Halen aynı sorun devam ediyor ağ ayarlarını sıfırladım ping aşırı yüksek çıkıyor
Üşendiğim için yapmicam çok fazla fotoğraf var ve hiç birini de drive gibi uygulamalara yedeklemedim en iyisi direk müşteri hizmetleri ile görüşmekO zaman son seçenek cihazı bir komple sıfırlayın. Düzelmezse müşteri hizmetleri ile bir görüşün derim.