İphone pişmanlık diyip Redmi 7A ya bağlamış sanırım 7A yı iphone sanmış.iphone pismanlıktır oppo a91 m51 m31 realme 6 pro realme 7 ve redmi note 8 pro var hepside mükemmel telefonlar sakın 7a alma iki günde pişman olursun
İphone neden pişmanlık?
İphone pişmanlık diyip Redmi 7A ya bağlamış sanırım 7A yı iphone sanmış.iphone pismanlıktır oppo a91 m51 m31 realme 6 pro realme 7 ve redmi note 8 pro var hepside mükemmel telefonlar sakın 7a alma iki günde pişman olursun
Ben diğer cihazlara kıyasla dedim yoksa yine de iyi bir cihazO halde bilip bilmeden yorum yapmayın. Cihazı kendim kullanıyorum ve çöp değil.
Şimdi pahalı tabikide daha iyi cihaz alınabilir. Ben 800TL'ye almıştım.Ben diğer cihazlara kıyasla dedim yoksa yine de iyi bir cihaz
Hayırlı olsunŞimdi pahalı tabikide daha iyi cihaz alınabilir. Ben 800TL'ye almıştım.![]()
Pubg gibi oyunlarda kasma donma vb şeyler oluyormu birde kaç FPS alıyorsunuz teşekkürler7A cihaz kullanıyorum sorunuz varsa sorabilirsiniz.
FPS değerlerine bakmadım ama donma kasma olmadan oynatabiliyor.Pubg gibi oyunlarda kasma donma vb şeyler oluyormu birde kaç FPS alıyorsunuz teşekkürler